Food review: cool cafe at Jitra

7:13 PM

Hai korang....
Since memang duk ada kt jitra ni kan...
Hari tu aku keluaq ngan angah nak beli phone dia kat area2 Jitra Mall tu....
Bukan kat dalam tapi kat luaq tu....
Yang kat depan Jitra Mall tu la dia.....

So sementara tunggu org kedai tu transfer contact number angah semua...kami p la kedai RM2 kat belah belakang tu.....

Tup tup masa nak p balik kedai phone tu....kami nampak kafe tu...
Dia macam agak terlindung skit....
Tapi depan2 pintu masuk ada Cool Blog...then ada lagi 2 kedai makan dalam tu...

Sebabkan ada Takoyaki..kami masuk....
Aku pulak nampak wraps terus nak order...

Jom tengok apa yang kami order jom...


1 set ni RM8.50 ja...sekali ngn nugget 4 ketoi...murah kot oiii..
Rasa pun not bad la utk wraps ni....dah la banyak ayam dalam tu....
Tak rugi try kot...



Takoyaki...RM5 dapat 5 ketoi....
Haaaa...gila banyak kan....
Sedap pun sedap...
Amik yang prawn ngan beef....
Yg beef tu dia letak 1/2 ketoi meatball...
Tak kedekut inti kan...
Memang terbaik la.....



Tengok budak manja ni ngan makngah dia...tak sabaq2 nak makan...nuget mai2 terus nak makan..pastu marah kt org pulak sebab nugget tu panas....
Oh anak!!!


Masuk2 akan nampak cool blog ni...
Pastu ada tempat2 nak tangkap gambaq la bagai....tapi takdan nak tangkap gambaq pun sebab da lewat time tu.



Walaupun kecik...tapi aku macam suka kedai ni...not bad...

Bukan ada takoyaki n wraps ja...tpi pasta...chicken chop...lamb chop pun ada...so bagi sapa2 yang nak try n support bisnes orang kita....boleh la p try....sebab aku ngan angah rasa memang tak rugi kami p makan kt situ hari tu....

Ok lah....
Tu ja lah food review utk hari ni....

Nama cafe tak perasan...tpi kat2 deret kedai RM2 tu la kekdahnya.....

Chow...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

11 comments

  1. Cafe tu interiornya nampak cantik... Dekat je nie, nanti Zumal boleh p try ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. P la try zumal...mmg cafe ni kecik ja..tp dalam dia ok not bad....
      Support bisnes org kita...
      Sbb rasa dia worth utk kita spend kat sini

      Delete
  2. simple je cafe ni..konsep santai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah btul simple sgt...tp ok la not bad..lpas reja nk chill kt sni pun ok ja

      Delete
  3. Assalam alia,
    haaaaaaaaaa
    part marah orang sebab food panaih tu sebijik my Boboboy hokeyh
    ater baru siap masak, udah nak makan sangat
    panaih la kan3
    ini siap dok buat macam filem nustan lari ujung ke ujung rumah sebab marah food dia panaih :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee kan..tu la depa...dalam duk kata sat2...bukan nak dengaq pun...
      Pitam la mama nk layan dia punya berletiaqqq tuu

      Delete
  4. huhu lama gila sngt2 dah tak p area Jitra sana.. tak ingat da ada apa kat situ..

    ReplyDelete