Fesyen Muslimah lolita, mangsa fesyen?

8:45 AM


katanya Muslimah Lolita ni dah lama bertapak kat Turkey dan Iran....
aku tengok baju yg org2 kat sana pkai macam sweet ja...
kalau baju dah kebabom gitu...tudung releks2 wat peace sudahhh....


rupa-rupanya pengaruh Harajuku pun boleh tersebar luas ya....
wah2...memang kiut.......


TAPIIIIIIII...............................



bila sampai gini kekdahnya..aku kompius dah lolipop ke lolita ke...zaman Victorian korang ni duduk....
ehhh....sorry dik...
cantik memang cantik...tapi kalau pakai masa Costume party ka sesuai kot...



klau nak jugak pkai baju mcm gini..boleh...tpi part atas kepala tu..takyah la sampai gitu...
dah macam fashion victim akak tengok nyaaa...

akak dulu peminat vintage dress gak...
memang minat la...sanggup p ke bazar2 untuk hunting vintage dress...
ala2 macam gini la pilihan hati ahkakkkk ni haaa...


nice gitewwww

You Might Also Like

16 comments

  1. Replies
    1. Baju tu ada sstgh da ok dah...kepala pulak sarat smcm...last2 mcm xmas tree dahh

      Delete
  2. boleh la beli utk GF zumal pkai kuar dating nnti

    ReplyDelete
  3. lg simple lg menarik rasanya.. sarat sgt tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. x sanggggooooop nak pakai hehehe.. kalo nak p toilet seksa ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah...tau xpa!!!jenuh la...klau nk p solat ka apa ka pun jenuhhh

      Delete
  5. Assalam alia,
    puuungaaaahhhhhh
    fengshaaannn ahkak he3

    ReplyDelete
  6. saya dulu gilakan vintage.. sanggup ke bundle pasar pagi kat shah alam nak cari koleksi vintage

    ReplyDelete
  7. errr....klau cmtu mmg x snggup nk pkai

    ReplyDelete
  8. tak sanggup nak pakai macam tuh..

    ReplyDelete
  9. Boleh pakai depe suami hahaha... Kat luar malu hihihi

    ReplyDelete