Chalkboard wallpaper murah

10:20 PM

Salam n hi korang

Ada yang mencari2 chalkboard wallpaper tak?

Pening anak suka conteng2 kan dinding?



So takyah nak pening2 lagi anak nak conteng ka.bini nak tinggai pesan kat laki ka hahaha



Nak wat gaya urban kat rumah pun boleh..


Nak lekat kt SOHO pun boleh...

Nak wat labeling pun boleh. semua pun boleh


Sekarang open for pre order ya.

1 roll RM33. harga utk pre order
Harga ready stock RM40 1 roll

Dimension 45cm x 200cm

Free 5 btg kapur ( colorful)

So kalau berminat boleh directly whtaspp ya 0133363775

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

13 comments

  1. ehhh.. mcm bestlah pulak benda ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best menda ni..nak cabut tmpal kat tmpt lain pun ok ja tak tinggalkan kesan pun...meh la order meh

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. menarik juga ni....bw dr www.housewifearts.blogspot.com.done follow

    ReplyDelete
  3. wah... bestnya.... so xyah risau kalau anak conteng dinding dah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...
      Seronok...
      Boleh wat art corner utk diorg jugak

      Delete
  4. rumah papan boleh ke lekat wallpaper ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klau rata rasanya boleh lekat..
      Sbb ada gak wat labeling guna ni kat kayu pnya surface

      Delete
  5. woaaah.. ni kalo yang ske deco wall ni sesuai la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..betul2...ni pun duk wat deco gak kt dapor ni

      Delete