Product review: Brush from Breena Beauty

9:27 PM

Salam.....
Its been so long da beli this brush...
Nak review...nak review.....
Tapi asyik busy memanjang...
Yeah rite....
Busy la sangat kan.....



Beli ni time promotion...
Suka sangat bila dapat parcel taraaaaaa......
Bukak2 cantik ja packaging dia...
Nicely wrap....
Rasa macam dihargai sangat-sangat kan...
Hoverrr pulak akak malam2 buta update blog ni....

Oh ya...
Ada kad....
N nicely ada some greeting kat situ by the owner....Sabrina, my fellow beauty blogger frens...tahniah Sab....



Cantik tak???

Best tak brush ni???
Heee of coz tersangat la best....brush dia lembut gila....soft aja....sedap sangat kena kulit...si Adriana suka la kalau aku lalukan brush ni kan muka dia....
Kadang-kadang kita bz nak apply blusher ngan brush ni...nanti dia pun sendeng-sendeng mintak tenyeh2 kat pipi dia....
Hishhh....
N paling penting animal cruelty free ok....tiada binatang yang terlibat dalam pembikinan brush ni...



Tengok...mesti ada brush ni kat mana-mana...nak angkut travel pun best sebab dia tak la panjang sangat macam brush-brush lain...tak muat nak masuk make up case kan....pening nak pikir.....




Muka heppy pkai make up...pastu dapat pulak brush yang best...ermmmmm

To my dear Sab....
Good job dear....

More n more blusher please especially for eyes.....i've been looking for that brushes yang best macam ni tapi tak jumpa-jumpa pun....

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. Hahaha.....
      chombi betul kan.....
      klau kt tmpt lain pnggil mak jemah..klau kt penang pnggil chombi lahh

      Delete
  2. Lama dah tinggalkan dunia mekap nie..
    comel alia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu sha☺☺☺
      Alia mmg suka brg2 make up ni...

      Delete
  3. Assalam alia,
    bestnya uols terer mak up :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belajaq sha...dulu msa xbelajaq mmg tak reti jugak

      Delete