DIY boxes for our lil kids

6:01 PM

Pictures courtesy from the internet.

Boleh dipraktikkan untuk DIY untuk anak-anak.

So lets recycle.

Jom tengok gambar-gambar ni


Washing machine pun boleh buat. kagum!



Laptop kau!



Kereta! vrommmm vrommmmm




Dapur alahai alahai comelnya




Kereta lagiiiiii




Dapur lagi. memang pasni leh DIY utk Adriana ni.



Castle.



Cute!



Ni memang terbaik!




Buat rumah barbie Adriana pun bagus ni!




Main pondok-pondok dalam ni. Kotak peti ais muat lani




Comel ja



Ni projek masa sekolah rendah aku ni boleh ajak Adriana wat nanti.



Ni pun sesuai. boleh buat track kereta lagi..menarik kan!


So jom mommies, kita DIY untuk anak kita...recycle ja kotak-kotak kasut ka kotak2 peti ais ka apa ka. At least tak membazir anak pun boleh main kan.

Yang aquarium tu korang pernah buat tak masa zaman sekolah rendah dulu?aku memang suka gila buat aquarium tu dulu.

Ok lah.
Nanti kita cari lagi bahan-bahan untuk DIY!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

4 comments

  1. Wah!! bestnya...
    Tapikan kalau dapat kat anak sha... sekejap jer dah lebur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kan..tp boleh la klau nk wat aktiviti ngn dep guna kotak2 mcm ni

      Delete
  2. Assalam alia,
    Ya Allah
    bertuah la my boboboy kalo ibu dia kretip soper tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. IN Sha Allah...boleh haih kreatip...men tgk tenet DIY ja

      Delete