KOLEKSI BAJU RAYA SYAIFUL BAHARIM

11:44 PM




Salam,

Hi korang....da start shopping baju raya ke?ke korang ni pesen2 akak jugak?last minit shopping?
Heee...adik non...tu akak dulu la...akak yg dulu bukan lah yang sekarang...dulu haku ni main hentam ja beli semua last2 minit...tapi sejak ada laki dan anak ni..mula la eh...nak pakai sedondon gitewww....mula lah...eh apa kaler tema kita dis year eh encik shuben ku?kunun...satu family nk sedondon gitewww haaaa...
TAPI...
Korang kalau stock jenis takdak masa dan malas nk bersesak kat Jalan TAR masa weekend lagi-lagi masa bulan Ramdahooonnn nanti kan...elok lah usha-usha Koleksi Baju Raya Syaiful Baharim kat ZALORA ja...senang kan..semua kat hujung jari ja...clicks clicks ja sudaaaa...esok lusa sampai kat depan pintu rumah korang.....heee taknak ker?

Jom kita usha-usha pasal koleksi Syaiful Baharim ni ya korang


Serba sedikit pasal background designer kita ni
Syaiful Baharim adalah seorang pereka fesyen Malaysia yang sangat dikenali. Beliau telah mula menempa nama dalam industry fesyen dan keseluruhan empayar jenamanya dalam pasaran sejak lebih sedekad yang lalu. Dikenali sebagai seorang individu yang sangat berbudi Bahasa, pereka fesyen yang pernah memenangi pelbagai anugerah ini telah menghasilkan pelbagai koleksi fesyen terdiri daripada baju pengantin untuk perkahwinan, evening attires, pakaian Muslimah dan baju batik yang berlandaskan trend fesyen terkini.
Koleksi fesyen Syaiful Baharim menjadi pilihan ramai dan sangat dikenali di seluruh Malaysia dan luar negara seperti London, Sydney, Jakarta, Manila dan Singapura. Koleksinya direkan dengan elemen moden yang lebih sofistikated bersama sedikit sentuhan urban yang lebih menyerlah. Koleksi ready-to-wear Syaiful Baharim dapat membuatkan anda kelihatan lebih glamour dan menyerlahkan sisi feminine si pemakai.
Beliau juga telah bekerjasama dengan ramai artis terkenal seperti Misha Omar, Izara Aisyah dan Anzalna Nasir.


Cantiknya kan....
My faveret yang design paling kanan tu....adoihhh cun nya

Pendek kata...semua designnya lawa-lawa kan?

Koleksi baju raya Syaiful Baharim telah mula menjengah pasaran dan dalam tempoh yang singkat telah menerima sambutan yang cukup hangat dalam kalangan para pencinta fesyen dan pengikut beliau di Malaysia. Koleksi baju raya 2015 ini juga telah mendapat liputan yang cukup meluas dalam media sehingga menjadi viral di media social juga.


So korang-korang yang belum beli lagi..sila lah terjah ZALORA ya...banyak design yang lawa-lawa untuk korang grab....rugi woo kalau tak grab deisgner piece ni....
Apa-apa sila terjah ZALORAtau....rugi kalau tak terjah and shopping kat ZALORA...

KOLEKSI BAJU RAYA SYAIFUL BAHARIM 2015 KINI DI ZALORA

You Might Also Like

0 comments