Wishlist 2015

6:14 PM

Ok lah.....

Cakap psal wishlist aku utk 2015 kn....
Walaupun org lain da wat wishlist ni berkurun dah....but it's ok....

Better late than nevaa rite???

2015 wishlist:
1. To be a better Muslimah, better wife, better mama, better daughter and better sister.
2. To stay focus.
3. To watch my calory intake.
4. KURUS n FIT.
5. KURUS N FIT.
6. KURUS N FIT.
7. KURUS N FIT.
8. KURUS N FIT.
9. KURUS N FIT.
10. KURUS N FIT.

kenapa banyak sangat nk kurus n fit????
Takpa...biar banyak n beringat nak2 lgi time2 nk mencekik... dr no 4 - no 10, biar ingat balik kenapa nak kurus kan...

Setiap tahun azam yg sama...tapi tahun ni letak lebih byk lagi nk kurus sbb abam kevin zahri kata...u are what u eat....

Ok lah...babai....


3 generasi Nain Hashim...

You Might Also Like

3 comments

  1. Good luck with the wishlist! :D yg no 4-10 tu pun my every year resolution jugak ahaha :) singgah diri dari Hana Blurbs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..asik terbabas jek kannnn...
      gud luck to u too dear

      Delete
    2. Tu la..asik terbabas jek kannnn...
      gud luck to u too dear

      Delete