Kcolly tak berkesan???

11:22 PM

Ya lah...
2 3 hari lepas AJL(yg aku tak tgk pun...atau lebih tepat tak teringin tengok pun...faktor usia mnganjak 3series maybe)...banyak la yang mngecam Qu Puteh....Qu Puteh....mstilah puteh...ewahhh....aku pun salah sorg...kahkah...

nasib aku tak tengok..kalau x...mesti aku pun ter-annoying dgn iklan Qu Puteh yg AG ngn Scha duk wat tu kot...dan mungkin aku dah baling kerusi kt tv tu kot....grrrr.....nasib tak tengok.....

Sejak2 melangkah ke 3 series ni...ehh mcm bmw yg ai minat pulak u olls...aku pun nekad la....nak berdiet...nk kurus...nak cantik bagai...kulit flawless bagai....tpi satu ja...dulu aku ni...mmg beria-ria la beli Kcolly bagai..makan kadang2 jer...so hasil dia???mmg aku tak nampak la...seminggu sekali kau makan derrr...nak jadi apa...collagen tu lekat kat lemak2 perut hg ja alia oiii....

Tapi kali ni aku nekad betoi2....serius betoi pnya la....nak cantik...nak kurus ka...kena la rajin...rajin berusaha!rajin check calori makanan.rajin masak makanan yg healthy..rajin work out..rajin cuci muka...rajin pkai moisturiser n serum dan semua la...dan tak lupa jaga...rajin amik balik kcolly....amalkan pagi dan malam......

Seminggu aku amik non stop kcolly...Alhamdulillah....nampak perbezaan....masuk 2 minggu lebih...eh da habih pulak...harus pantas order...
Nasib sekarang ni main click2 ja order...wait at ur doorstep only....


Ni masa aku keluaq p dating ngn husband aku hari senin hari tu...pakai bedak skit...blusher skit..lip ice skit...xda mood mak andam nk make up lebih2 pagi2 buto yooo...ok ni pkai application face beauty kat samsung note 3 aku...skala 2....



Ni bila da malam...ok la...time ni bedak pun dah ke mana hala dah...tak touch up apa pun....beauty face pny setting dah off ok time ni....

So what say u???
Lepas ni xpayah la aku nak teruk2 sgt make up muka aku ni...sbb da tak byk dah cela2 n kawah2 nk kena cover...

But seriously weh...aku mmg suka gila kesan dia.....sebab muka aku da kurang berminyak kat tzone...n kat v zone aku plak kurang kering...muka dah tak kering..xberminyak sgt dah..oh ya..aku ni spesis combination skin...rambut kurang gugur da....n lgi satu dulu aku ni mmg prob skit ngn kuku...kuku jenis mudah patah...skrang ni ok...

So apa pun...aku memang sgt2 puas hati.....

Sapa2 nak beli kcolly...boleh roger ai ok??
Harga kasih sayang terbabas-babas ok...

Wassap Alia: 0133363775

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

3 comments

  1. singgah baca entry dan follow sini #85
    jom jenguk sini http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/01/matahari.html

    ReplyDelete