hiatus....

6:51 AM

salam...

sorry for a long pause...
kata nak update psal krabi la kan...apa la..
last2 entry tu aku kasik peram dulu lama2...
salah satu sebab nya...


ni lah dia....



banjir ni...

walaupun bukan kena kat aku..tapi ntah...aku rasa...aku xdapat la nk share menda2 yang aku duk seronok2...
p jalan..makan syiok2...tapi depa duk bertarung nyawa...

sorry aku ni spesis hati tissue...
maybe terlalu tissue sangat kot....
mungkin nampak aku ni macam kahaq2 org kedah kata...
laki aku pun selalu kata dulu masa zaman duk gaduh xboipren gerlpren..bukan main hati keraih macam batu....siap kata BRING IT ON,AMIR FIRDAUS....hahaha
pas da declare...kemain la hati jelly...lembik!nak2 jadi mak budak ni...makin menjadi2 jelly n tissue nya...huwaaa












boleh kau bayangkan....kita sedap2 melantak...diorang makan sekut kering ja lani???boleh???

nak2 sekarang ni...fasa pasca banjir..ada yg rumah total lost...rumah xserupa rumah...tdoq dlm khemah terbuka...

adoih...
berat betul dugaan utk diorg....

tu bukan dugaan utk diorg ja..tp dugaan utk kita semua...Allah nk tengok...kita yang tak kena ni..boleh tak tolong sedara2 kita kat sana yang mungkin sekarang tengah kesejukkan tdoq dalam khemah2 terbuka....Allahu.... T__T

sedih....
still cuba xnak pikiaq sangat tpi takleh..
hati lembik ni....
memang payah....
terpikiaq kat baby2 tu...
macam mana la depa kan...
orang2 tua yg sakit2 tu...

so....
mintak maaf ya blog kesayanganku...
dah lama mnyepi...
nanti2 den upload entry yg krabi tu....
memang duk terperap ja kat draft tu...
xda mood lgi nak share psal krabi....

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments