FEELVOGUE SUPERCOVER

7:26 AM

Salam korg,

Rasanya la kan....foundation FV ni mmg dah femes sgt dah kan???

Bagi yang tanya ok ker foundation ni?tahan ke?bercapuk2 dak?
Jawapan dia...tahan..tak bercapuk...malah effect flawlesss gitewwww.....

And the best part is lagi kita berpeluh...lagi la glowing gitewww....

Selalu foundation dalam list aku yg selalu aku guna MAC Pro Wear, Naturactot dengan FV ni....tiga2 ni memang fav sangat2 lah....


Untuk FV ni..ada dua tones kaler...Beige dgn Natural....
Untuk kulit tone mcm aku...aku guna Beige....


Nak kata jauh beza tu taklah sangat ye dak???



Yang ni aku pakai FV ni...tak bercapuk pun..



Ni after a few hours pkai...stil ok n yg best glowing effect tu yang tak tahan....



So kalau korang ada masalah kulit ka...don't worry....korang tau dak...dalam FV ni ada vitamin E which is good for our skin...kulit korang secara tak langsung bukan saja nampak flawless...tapi secara tak langsung ter-rawat sekali sebab kandungan vitamin E ni....

So apa lagi korang...
Kalau ada yang nak beli FV ni boleh la roger ai okey....

1 bekas ni RM69
Tahan 2 ke 3 bulan bergantung kepada tahap pengunaan....

Nak order ka...
Boleh whatsapp/telegram/sms terus num ni 0133363775....

*rugi wooo tak cuba barang baik..keluaran Bumiputera dan dijamin halal ni....

You Might Also Like

0 comments