the missing star

11:45 PM

i supposed to be happy because today is my birthday...

but stil whenever i browsed around my fb...all the status esp MICET's students including me...all of us feel the loss.....total loss....




to my dear brother....
i admired ur personality...ur view...ur intelligence n all in u...
being ur classmate...is an oppurtunity for me to know u better...
Ya Allah...u are so amazing...u look things differently whenever most of us lost a hope...u really have a positive mind and vibes....

semua orang sayang abang...semua....i bet u parents...family must be really proud of u...because we do!!!cuba cakap sapa tak sayang n bangga dgn abg??meh alia nak sekeh laju2...

u fav words to us...sengal la korg ni...sebenarnya abg pun sengal sama...kalau tak...takkan leh join dgn budak2 sengal mcm kitaorg ni...truth is...kami bertuah sebab dpt 1 class dgn abg...dpt sedut idea2 abg..pemikiran abg yg bernas lg kreatif tu...

Ya Allah...sebak...type ni pun rasa sebak ya amat...tp alia yakin u in a good hands now bro....

terkilan sbb selalu kata nk plan gathering utk budak2 class kita yg sengal tu tapi tak pernah jdi...teringat bila abg ckp teringin nk jmp "anak buah " abg si kenit Adriana ni sbb geram tgk gmbr2 dia...dunt worry abg...i will let her know who are u...the genius uncle she ever had....genius dan tak pernah kedekut ilmu....semua menda nk share.... i will teach her n her adik2 In Sha Allah to be like u...to care about the others....n share the knowledge with others...jgn kedekut ilmu...

abg...alia jmpa moon pun...nnt kami nanges bila ckp psal abg...Ya Allah...rindunya kami kat abg...tak sangka abg akan jmpa Sang Pencipta secepat ini...tp kami redha...sbb kami tau...Allah lebih sygkan abg...

berdamailah abg di bumi para Anbiya...seperti mana yang abg mahukan sebelum ni...dari jauh...hanya doa yg mampu kami sedekahkan....

semoga berjumpa lagi wahai abg yg disayangi dan dikasihi...

to a person called "sahabat" , brother n LEGEND....

U WILL ALWAYS STAY IN OUR HEART FOREVER....

AL FATIHAH.....

#TRIBUTE TO ALLAHYARHAM IDRIS NASRUDDIN




posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments