SHAKLEE SUPPORT ISRAEL??

3:09 AM

Omg....
betul ka shaklee support Israel ni..
berdegar2 kan..org serang shaklee konon support Israel kan....
ishk2....

betol ka tak betol ni???

jawapan dia tak betoiiiii....
sebabnya.....

Keneseth Israel ni satu jemaah yg menyokong israel
Salah seorang ahli Keneseth ni, nama dia David Miller adalah pengedar Shaklee

Siapa yg beli dgn Dave Miller ni, akan dikira menyumbang kepada israel
Website buat satu kesalahan besar iaitu menggunakan logo Shaklee kat situ
Sepatutnya dia guna logo Shaklee Independent Distributor (berbeza tau logonya)



haaa....dia sepatutnya xleh pkai logo ni...




dan sepatutnya dia pakai logo ni utk elakkan kekeliruan....
macam logo kt sidebar blog aku ni....

Kalau kita klik kat logo shaklee kat website tu dia akan pegi ke page si david miller ni lah.. dan boleh terus order secara online kat dia

Dan duit hasil belian dgn dave miller ni yg akan disumbangkan kpd israel
Bukan shaklee yg sumbangkan pd israel 😅
Kiranya mcm dave miller jd pengedar shaklee utk buat jualan sbg salah satu fund utk keneseth israel ni la
Macam kita, katakan buat jualan, 10% akan disumbangkan kpd Aqsa Syarif ke.. camtu la..

harap2 dah clear kot ya yg mana dok kompius2 lagi tu naaa...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments