finally i don't belong to any company....

tajuk post kasik gegar ja kan...
yerppp...jumaat last week last day aku kerja kt Ibi tu...nearly 4 years aku survived kt sana...

tipu gila kalau aku cakap aku tak sayang kt kompeni tu...serious mmg tipu kot...tp aku lg sayang diri aku..anak aku...laki aku...family aku...sbb tu aku amik keputusan nk…

salam lebaran

assalamualaikum...

kat sini just nk ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin...
kalau ada slah silap disepanjang penulisan yg mana ada mnguris perasaan korg ka..tercalar ka ngn kata2 yg ditaip oleh aku...maafkan aku okey??
sesungguhnya yang baik itu dr Allah...dan yg buruk tu dari aku sendiri…

diy organizer sendiri kat rumah

gmbaq2 ni semua ihsan en google tau...
tgh browse cari idea nk diy brg2 utk organizer rumah n tmpt keja baru kan...ehem ehemmm...kofff kofff..sakit tekak ai okeyyy

jom jamu mata


yg ni balut ngn wrapping paper pun omey..cuma utk pemegang dia tu guna felt paper...tahan lasak skit ye dak???



hat ni ca…

Adriana tdoqqqq!!!

ni bukan gmbaq skrg...da tutup lampu dah tp stil duk active smbil stunt sana sini n wat muka chucky dia tu...
ohhh nooo Adriana syg...

tdoq la...
mama n papa nk mengopi sat smbil bincang hal bisnes mama nnt ni...

tolong ya syg...

SHAKLEE SUPPORT ISRAEL??

Omg....
betul ka shaklee support Israel ni..
berdegar2 kan..org serang shaklee konon support Israel kan....
ishk2....

betol ka tak betol ni???

jawapan dia tak betoiiiii....
sebabnya.....

Keneseth Israel ni satu jemaah yg menyokong israel
Salah seorang ahli Keneseth ni, nama dia David Miller adalah …

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Salam korang...

hari ni da msuk 17Ramadhan...satja Ramadhan berlalu nk tinggalkan kita kan...perasan dak?
actually....tdi dok blogwalking kt blog kak shila...Nampak la ada contest dr Nile.com.my....korang pernah check tak Nile.com.my ni?

actually kt Nile.com.my ni kan maciam2 ada depa juai tau dak.…

khasiat VIVIX shaklee-TONIK POWER

bulan ni Promo utk Shaklee VIVIX...
Beli 6 Percuma 1...
Tapi kalau korang beli 2 botol VIVIX dapat percuma membership....
tapi kalau korang nak dapat harga member....boleh ja join ahli dulu...
baru RM65 seumur idup....
tak rugi kot join...dah la dapat harga best...korang taknak ker???

so ada apa de…

Watsons Invigorating Wet Tissues Review

Sakura Scented
3 packs for RM5.90
6 packs for only RM8.90
1 pack consists of 10 wipes...
Alcohol free
Gentle&mild


ni muka make up....


close up skit muka make up


2 wipes application...

AFTER...


WALLAAA....
okla...for travel mmg bagus la...takkan la nk bwk make up remover pegi mall kan..kalau nk…

BOYCOTT ISRAEL!!!

yeah...
Israel atau kaum yahudi zionist ni...dalam kitab suci kita Quran pun dah habaq mmg 1 kaum yg sgt ego..sombong..bongkak...sebab tu la byk nabi2 yg diutus dari kalangan Bani Israel ni...but stil depa ni ketegaqqqq....




so korang pun tau mcm mana depa boleh divert attention kita p kat World Cup…

cara nak elakkan marah anak2

untuk perkongsian buat mama hebat...

aku pun amik dr org...
senang paste kt blog sdri...nnt apa2 tgk kt blog balik ja...
aku bkn apa kadang2 termarah jgk kat Adriana...biasalah budak tgh lasak...
kita pulak bz ke laut ja...
nk wat keja rumah lgi...kita mengemas..dia pun nk tolong kemas jgk...mau x …

beli breastpump secara ansuran

yeahhhh...

untuk korang2 yang mmg nak sgt beli breastpump yg bgus tp kurang skit kemampuan...ya lah...nk kluaq sekaligus kadang2 ada nak pkai duit tu kan....i know...been in that shoes before...sebab tu aku wat installment plan ni...dengan niat nk tolong korg2 yg senasib mcm aku dlu2....

setakat la…

masak sendiri

mak aku kata...kalau boleh tu masak la sendiri makan kat umah...sebab setiap suapan yg anak2 dan suami makan akn ada keberkatan kt situ..
dah pulak tu...kita tak tau org tu msak mcm mana...ntah2 korek2 idung pastu relaks ja sambung masak tanpa basuh tangan bagai...euhhhhh...pastu ntah2 kuku dia pan…

sup ayam ala siam

so hari ni kalau ikut menu yg ditetapkan aku kena msak sup itik....

ni msak ala2 sup siam kan...masam2 skit...marveles!puji diri sendiri skit...

tapi yg ni aku ganti la kan...sesetengah org tak mkn itik...n wat muka pelik pulak bila aku ckp aku mkn itik...apa peliknya derrr...menda halal derrrr....

the missing star

i supposed to be happy because today is my birthday...

but stil whenever i browsed around my fb...all the status esp MICET's students including me...all of us feel the loss.....total loss....




to my dear brother....
i admired ur personality...ur view...ur intelligence n all in u...
being ur clas…