too old for that

1:35 AM

hari tu aku ada dpt byk miskol dr 1 num ni tau...so aku ingat kwan2 lama aku kt MICET dlu...sbb num 012 ka 013 ka apa ntah tp strt ngn 6 kat blkg...so aku bajet2 kwan2 lama aku ni....msti diorg rindu kt aku neh...ehhhh....

so xpa aku kol...
aku tnya sapa ni....
dia ckp sorry2 salah num....
ok fine....
aku letak....
pastu dia msg aku ckp sory salah num..

so aku pun x reply apa2 sbb malas aku...
da salah num ok fine...
aku tak kesah...
lantaklah....

then tetiba smlm dpt lgi kol....
miss call dr num tu....
tp aku tak ingat la kan sbb what for aku nk save num yg salah num kan....

2 kali miskol...
so aku dgn xsyak apa2 pun..
kol la balik kot2 la technicians ka kol nk gtau ada emergency ka hapa ka...
takpun kwn2 lama aku dr MICET(2 x mentioned kwn2 MICET kan...nmpk sgt rindu kt korg semua ni gils2)

tp dia tak angkat...
last2 dia kol....
ok aku angkat....
so mcm biasa...

aku ni kan kerek2 alam...

"hello...ya sapa ni???"
"hai alia...bz ka?"
"eh sapa ni?"
"alia x kenai kot sapa saya...tp saja la nk ajak sembang2"

..........
"hah...."
aku dah la tgh dinner ngn laki aku...tgh bz suap Adriana lg ngn pasta bagai....
pastu aku plak wat muka pelik...pehal la ni....

yg laki aku da tnya sapa tu....
kang laki aku ni kuat jgk jeles dia ni...kang jdi abg zin plak..jenuh aku nk layannnn...
pastu anak aku plak da bising2 sbb aku suap dia lmbat...

"lani saya nak tnya...alia ni da kawen ka blom???"

ehhh wut d heck la....jelas2 aku tgh kalut layan ank aku...laki plak da muka semacam...terus aku hang up d fon...

"sapa kol u tu" laki aku

"ntah...nk ajk sembang2...gila kot" aku

"aah...kompem gila"... laki aku

"dats y la..."

mmg aku tak detect lgsg num tu num yg pernah kol aku dlu...

seriously aku ingat kwan2 MICET aku...azim ka padil ka...epul ka...tp diorg ni aku cam sgt sora....sora ni sumpah aku xkenal.....heyyyy....

bila dia start sms aku...ckp sorry slah num...bru aku nmpk history sms...ehhhh dia ni...mangkuk yg hr tu kata silap num...ni boleh plak nk ckp ngn aku kenal nama aku bagai...



nak kata mirul?sora mirul pun aku kenai...ni bukan kwan aku tu....

so to mr who ever u are....
i'm too old for that....
i have a wonderful husband and daughter for ur concern....

so stop playing old tricks...buat2 salah num tp kau boleh tau pulak nama aku ya?bukan lah aku nak bajet aku ni nora vanish ka fasha sendat ka..apatah lg kak pajura yg cuns melecuns tu.tapiiiii....please la...aku ingat ada emergency sapa2 ntah kol aku....benggong betoi....buang masa aku......

so please stop....
i'm too old for that trick...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments