Paint Pot By MAC review

7:30 AM

Aku ni mmg problem kalau pkai eye shadow ni...dulu la...
memang tahap fail kalau pkai eye shadow tu...mcm ekeleh...org lain pakai lawa ja...aku pkai mcm xnmpk..padtu kadang2 sememeh gila....
rupa2nya...aku xjmpa lg yg sesuai ngn aku as eyeshadow based...

sebelum ni just try pkai yg benefit utk based eye shadow...yg tu trial size...dpt free masa shopping bru benefit...oh ya benefit mmg suka bg free samples kalau korg shopping ngn diorg...

pastu try urban decay yg femes tu pun tak jalan jgk...rupa2nya eye lids aku mmg xsesuai ngn dua2 ni sebab aku pnya eye lids oily..so mmg eye shadows takkan stay longer kt eye lids aku...

kan hari tu aku p kelas make up by Yana n Farra....mmg bykla input aku dpt....so for aku punya type of skin Yana suggest pakai Paint Pot from MAC...sbb dia sdri pun pkai sbb dia pun facing menda yg sama ngn aku...sbb masa class tu pun aku mmg impress gila ngn outcome aku...ecewahhh....perasaan gila kot...

so apa lagi...harus serbu MAC...
harga satu pot tu dalam RM75...berbaloi beli sbb sesuai ngn aku kan...eyeshadow pun stay longer n tak comots2 sebab berminyak...





bare study... code dia...



kaler dia...



nak guna dia...apply ja the whole lid....bukan mata aku...ihsan gugel



neutral color ja apply



saja wat duckface bg nmpk mata kitewww...


ni pun hasil pkai paint pot MAC ni..best!!

recommended or not?
its a BIG YESSS for those yang ada masalah oily mcm aku ok:)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments