MC

3:22 AM

aku tak paham...
kenapa nak kecoh2 psal MC aku?
apa yg peliknya klau aku ke sana sini time aku MC?
helloooo...

aku MC 2 weeks...standard la utk org yg operate buang tonsils...

gila kecoh....

aku update psal bisnes2 aku pun korg nk kecoh...serious aku xpaham gila...

klau nk MC lama2 p la operate buang apa yg hampa nak...

xyah nk kecoh satu dunia...

tolonglah jgn dengki sgt....

yg sakit kt dlm tekak aku...

in between aku MC tu tau ka brpa kali aku sakit n demam sbb body aku nk recover...
sbb tu la standard doc akn bg 2 weeks MC...

sudah2 la nk kecoh2...
mnyampah tau dak...
menyampah.....

motif?
gaji aku pun bukan byk mana...
yg asik dengki kan aku kenapa....

mcm kan xda menda lain....
bila aku sakit...senang2 la cari point itu ini nak cari psai ngn aku...

masa aku all out untuk cmpany macam org gila...ada korang ingat balik?

ka ingat time aku ada masalah ja???

patut kah aku stay tempat mcm ni???

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments