Hairstyle

9:21 AM

Cakap pasal style rambut kan...
Rambut aku skrg ni da caca marba dah..
Luruh tu da kurang sejak2 amik supplement collagen...
Cumanya aku ni jenis mst wajibula ghunnah kena basahkan rambut aku sehari sekali..kalau tak...aku rsa nk pitammm...xdpt derrr....
Rmbut aku ni pulak jenisnya tebaiiii....lebat....n cpt pjg...rsa mcm bru ja 2 bulan lepas aku potong sdri kt lam toilet..aras bahu...ni dah lepas bahu dah...haihhhh...


Rambut straight...pjg...pastu wat layered ala2 lagu ni laaa....
Tapi lama2 bila da pjg sgt...strt tak terurus....nk shampoo rmbut pun terkejar2 ngn Adriana sudahnyaaa....
Aku risau rambut aku turn out to be like dis...


Hantu kak limah oiii!! Laki lari..anak pun lari kalau rmbut jd lagu ni!!

Sebenaqnya dulu msa on off hijab ni..aku sgtlah suka perm kan rmbut aku...serious mmg suka...bila da strt straight pegi balik perm kan...nk jgk rmbut curls gitewww...suka2...tpi tu lah kan...mcm aku ckp..aku rsa straight hair mcm kejung! Tak suka...balik2 kalau aku p treatment rmbut mst org kata..akak wat rebonding kt mana...cantik straight rmbut akak!! Ehhh seumoq idup aku ni tak pernah lg la rebonding...perm mmg ya...

Rindunya nk rmbut curls mcm ni..bajet Ms Blair skitttt
Taknak wat lagi ka?
Mmg tak la kan...
Rambut perm mmg lgi ssh nk jaga!

Tpi sgt sexayyyy kan rmbut curlss mcm ni!!!

Tapiiiiii....disebabkan tahap kerimasan makin mnjadi2...aku wat keputusan...esk nk p ke salon muslimah kt sni...nk cuci rmbut...nk gunting rmbut cenggini..


Ala2 bob cut hair...mcm muda remaja kan...
muka bulat mcm aku tak sesuai???

Entah la labu...
Belasah jaaa...


Si muka bolaatttt kelly clarkson ni relax ja bob cut rmbut dia...
Ehhh belasah ja...
Janji aku tak rimas2 n selesa..
Lgipun esk leh tinggai Adriana ngn papa dia...leh mama dia ni p chillex sat cuci rmbut potong rmbut!!
Yeayyyersss

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

1 comments

  1. rambut kita mcm rambut kak limah
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete