Hanya Allah yang Maha Mengetahui

1:14 AM

Manusia….mmg sgt bijak lah menghakimi manusia lain…yes…aku dalam fasa berhijrah…so aku mmg kalau boleh nak mngelak dari manusia2 yg negative mcm ni…rasanya tak terlayan kot kalau nk layan kerenah “gila” org kan….so biarkan ja lah….

Psal status2 aku n gambaq2 aku upload psal stock susu pun boleh mndatangkan mcm2 tomahan aku rsa it’s a serious joke man…suci la kununnya katanya…lantak hang lah…Hanya Allah jay g tau kenapa aku wat mcm tu…xpernah ada terlintas di hati nak menunjuk-nunjuk atau apa..just nk share ngn newbies mama mcm aku ni yg nk bf…tp msih byk yg tak tau…syukur dpt tolong kawan2 n even strangers yg tnya psal breastfeeding and cara nak kumpul stock byk2….

Bagi aku simple…ilmu aku psai breastfeeding untuk dikongsil..bukan utk disimpan sorg2…biaqlah Allah ja yang judge apa aku buat…sbb nya..Dia lagi Maha Mengetahui….

You Might Also Like

0 comments