Rumble Tuff Duo breast pump review

rasanya macam da lama da kata nk wat review psai Rumble Tuff Duo Breast pump ni...rsanya dis pump mcm sangat savior kot..kalau tak kena la aku beli Medela Freestyle tu kan..dah la mahai...3 or 4 kali ganda harga rumble tuff...depends kat mana beli medela FS tu la kan...
since pump ni sgt bgus....4 …

Untungnya jadi wanita...

pic credit to fb/ibumengandung

Petua keringkan hingus baby...

Since mek kenek Adriana ni kena selsema..sgtlah kesian bila dia ketat hidung kan..menangis ja lah keja dia..takut nk biaq lama2..nnt jdi kahak..susah plak..smpi nk kena p clinic sedut2 bagai...kang xpsai2 ada yg sesak nafas...sekali ngn mama dia kang nangeh jgk ni...
Petua dia tak lain xbukan...gun…

My lil girl

Pitty her...
Selsema pulak!
Speedy recovery Adriana...
Mama n papa love u so much cutie pie!
posted from Bloggeroid

How's ur life lately??

Ever wonder how's my life lately? Yeay...since entering motherhood...there is no more ME...MYSELF...yg ada...Adriana Adriana Adriana....all my personal matters become no 2...yeah...dats happened when u become a mom...I dont even have time for face treatment at home...face mask semua tolak sebel…

Raya bersama Samsung Malaysia!

Cakap pasai hari raya, semua orang ada moments  yang terindah kan?sama la jugak mcm jugak…cakap psai hari raya ja mesti gumbira tak hengat kan..mcm budak2 kecik dpt eskrem mc tu lah perasaan setiap org kan…sama ja aku rasa sapa pun….bila nk dekat raya tu lagi2 la..nak2 hari last puasa….raya mcm a b…

Breastfeeding pnya cerita lg....

Cakap psai breastfeeding lgi kan...mcm lani semua entry nk wat psai breastfeeding ja...hahaha....being obsessed with breastfeeding agknya aku ni...hewhew...*lempang satu kali*
Sejak2 amek shaklee ni badan da xrsa penat sgt..kalau tak lemau ja badan ni rsa...eventho puasa xdak la rsa mcm penat sgt k…

Kelebihan Alfalfa Shaklee

sejak2 amek Shaklee and join membership kan...aku nk la jugak kongsi kebaikkan  produk2 Shaklee yang aku amek kan...so as we all know, Alfalfa Shaklee ni sangat terkenal di kalangan ibu2 yang menyusu...not only as milk booster tapi banyak lagi kelebihan2 lain...
 so let's check out...what is so …

Breastfeeding essential items

cakap pasal breastfeeding rasanya ramai da aware psai kebaikkan susu ibu kan...baik utk ibu dan jugak babies kan...n sebelum nk breastfeeding ni...bila start ja pregnant tu cuba penuhkan ilmu breastfeeding di dada...tanya orang2 yang pakar...bykkan mmbaca...cari kat belog ibu2 yg menyusu pun banya…