andaiku bercinta lagi

6:46 PM

Ok noks....mak jemah sedeyyy tau tgk videoclips ni...hati dan perasaan mak jemah meronta2...ohhh no...kalau laki mak jemah...agak2 dia nanges mcm ni ka idak?....
Tpi kan...off topics sat...mak jemah rsa lagu ni patut menang vocal trbaik msa ajl hr tu...boring lah mak jemah asik si awan nano nano nano tu ja menang....xkoser mak jemah!
Pastu lagi satu kalau dgaq lagu ni...mst mak jemah terbayang muka syamsul yusuf tu...sbb lagu ni kan ost cita ameera kan...ala yg dia brlakon ngn rita...yg rita xleh ada anak n dia suh syansul tu kawen ngn zarina yg saiko gila tu....
Mana nk cri wei laki mcm tu....
Oklah...
Dah2 la melayan perasaan....
Bebi dlam perut asik duk kick boxing mama ni apa cer?kena tempias mama dia yg duk feeling2 layan lagu ni ka...
Ok lah...chow...
Babai

Published with Blogger-droid v2.0.9

You Might Also Like

0 comments