hye

Hi baby...
Mama n abah love u...
Take care...
All of us icluding maktok cant wait to see u dear....Published with Blogger-droid v2.0.8

for million times

I dedicate dis song specially to my husband...
May our love grow stronger till Jannah...Insya AllahPublished with Blogger-droid v2.0.8

pregnancy part II

Yeah...never tot dat i'm d type of people whom happened to deal wif morning sickness...i admit it is so tough to deal wif it...i'm not d type of person who like to lie on d bed the whole day...yeah it's easy for those who didn't deal with it to advice me not to terbawa bawa sangat..…

rezeki masing-masing kan

well tergelak2 baca link seorang engineer ni yang duk kutuk2 golongan cikgu cikgi n counter back seorang cikgu ni...ok well said bgi aku dua2 mcm budak2...sebab apa...sebab satu yang si engineer liyana ni kenapa plak ko nk persoalkan kerja cikgu senang la apa la...hang tau mana keja depa senang?aku…

pregnancy

Well talking about pregnancy...i'm aware dat dis is my first pregnancy n my first 9 months journey carryin a baby...now i'm just 8weeks of my pregnancy n it is a long journey to go....i know dat...must admit pregancy aint easy n bein a pregnant woman u have to bear wif all up n down hormone…

first trisemester

Alhamdulillah...dgn nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani...aku da pun preknen....n stil dlm fasa trisemester..yang mana bgi rata2 orang pompuan mcm aku ni adalah fasa yg sgt mencabar...jgn tnya brpa minggu ok...sbb hr tu msa raya mntak angah scan kn dia kata baby is too small..n canno…