bebas bersuara

5:59 PM

Freedom of speech?do we hev one?cuba la hormat pendirian org lain...cuba jgn jdi racist sgt...tolonglah....la ni kununnya malaysia ni x aman sbb demo2 ni..kata demokrasi bai...kalau setakat kau tgk kt tb3 suku pastu hg sebok nk addresskn org2 yg join tu xdak otak la..bodo la..anjing la...lembu la...barua la...babi la...maybe kau patut tgk diri kau balik...as i said before..cuba respect pndirian org lain..ooo kau kata diorg nk ganas tak bertamadun?kalau polis tak provoke n over2 aku rsa xdak kot diorg pun nk ganas....pikir la sket...bersih kt london...adelaide...auckland leh ja wat scara aman...polis diorg pun xkacau psaipa yg polis malaysia sdri nk over?ok aku pham diorg makan gaji...tpi agk patut padan la..and lagi satu ada yg komen kt status fb aku kununnya malaysia ni da xaman sbb bersih ni...aiyaaa....wut a narrow minded la i tell u...ko rsa skrg ni aman sgt ka bila mna yg perempuan nk kuaq pun kena brjaga2 sbb byk sgt kes ragut...mak bapak dlm kerisauan sbb kes culik yg makin meningkat..blom lagi kes2 rogol smua...kau ingat sbb per smua ni...ni smua penyakit yg duk ada kt sesetengah rakyat malaysia...sbb kdar inflasi kt malaysia yg makin tinggi...kau ingat gaji tiga ribu skrg ckup nk tmpong idup oi?think again...apapun aku nk kata kt sni....everyone hev their own opinion n pndirian...n dat make us unique in our own way...dont just simply addressed anyone as i said before because u end up makin people look to ur as a person wif no brain....think before u say a word....respect d others as u would them to do so to u...


Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

1 comments