my beauty secret

3:26 AM

Haaa...ni lah dia beauty secret aku..yg aku ckp mask yg aku suka sgt tu..

Earl grey tea n macaron mask...

Best sgt pkai ni...

Biasa Kalau aku apply ni..sebelum tdoq aku apply bwak ke mimpi la jugak...sedaq tgk pgi esk dah kering...mask tu pun da lekat kt bantai dah...pegang muka....

Uhhhh yeahhhh....

Mak suka nyahhh perasaan Dan rasa bila pegang muka pgi pgi lpas pkai mask mlm semalam....

Sekali lagi Uhhh yeahhh....

Belek cermin...omaigod cunnya aku..

Puihhh perasan...g mampos kan..

Tp mask ni dia pnya sheet agak nipis n senang koyak...so waktu tarik tu kena bware lah sket...Tapi yg best walaupun dia nipis..best sbb dia betoi betoi pnya ikot muka kita...kira kt idung tu mmg kena semua la..

Besakan Kalau sheet yg tebal..kt idung mcm xbrapa nk lekat kan...so yg ni mcm cover la jugak...


Mask ni Kalau korang nk order kt aku boleh jer....

Xmahai pun.... Rm35 dlm tu Ada 10 packs..

Product from Taiwan...sangat best!


Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

0 comments