mcm cibet

7:19 PM

Hari ni aku mmg nk mencarut...

Baru 2 nd day dlm 2012 ni mcm2 nk mnduga aku...

Aku tak pham betoi la ngn mangkuk2 hayun ni....

Apa ka banggang nya ni haaa

Dok melaga laga kan org sana sni....

Psai aku ajk wat pot luck pun leh dok kata aku nk compete tnjuk sapa lg terer msak....

Bodo ka apa ni?!

Awat?hg nk bg aku brgadoh ngn org tu plak...

Tolong la jgn nk jadi mami jarum tak tentu hala...

Ada otak kan...tpi mayb takdak akai...

Sbb tu takleh dok pikiaq secara waras....

Mmg serius shit aku sedeh n marah bila aku wat menda tu aku takdak pun intention kunun nk bgi org puji aku...aku wat lgi best dri org ni la...apa la...ehh plizz k...tolong lah....

Yg lagi sekoq plak...aku dengaq lagi hg dok jarum sana. Jarum sini....siap hg...hg sedaq sket sapa yg tolong hg...walaupn hg kata kt org lain kalau hg tau keja kt sni mcm ni baik hg stay ja kt tmpt lama hg....ok fine...hg p la keja kt tmpt lama hg tu...hg kunun nk brrlagak la sbb kunun dpt bt yg kaya lah sgt...hg kalau nk sgt...tolong berambus k....byk lgi org lain yg mnganggur dok cri keja kt luaq...

Krpada yg brkenaan kalau hampa duk stalk aku pnya blog aku yg picisan ni...da boleh da kot xyah stalk...sbb mmg kt sni byk aku nk kata kt hampa....

Aku kalau sound depan...mmg lepas ni hampa stai xleh tgk muka aku lgi dah....

Kalau rsa xleh go on keja kt sni...

Cri keja lain....

Aku nk tgk senang ka dak dpt keja kt luaq...

Byk lgi org yg nk tmpt hmpa keja lani...

Paham?!!


Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

0 comments