ombak rindu...

6:47 PM




Weee....


Smlm...pagi2 en amir sms....

My amir: posa ka hr ni...

Me: tak..i nk blik awai hr ni...nk p tgk wyg sorg2...ada org xmau temankan i...

My amir:hehehe...cita apa

Me:ombak rindu lah...

My amir: best ka

Me:bestla..smua dok review best!

........

...

.


Ok fine dia xmau tgk cita ni..temankan aku...

Ohh demn.....

Dia ni mmg jenis bangsa yg x romantic lgsg...adoiiii....

.............

.................
Time lunch tu aku kol dia...last chance...kalau dia takmau...fine!aku p sorg2...aku tak kesah.lol..
Dia ni pehal plak....aku kol byk kali tak angkt...nk mati apa....
Last2 aku sms sbb tension

Me:bagusla...i kol byk kali x angkt...

Dah la kt tmpt aku tu line celcom tu hrp maklumlah....spjg msa xdak line...tension aku....

Terpaksa lari p toilet....nk cri line...

Ok kol lg skali...

Ok angkat...


Me:apa ni kol x angkt?

Him: sori..td duk ada ngn owner rumah ckp psal renovation ni...

Me:yalah..alasan....b,jom lah...temankn i tgk ombak rindu...u kan berlakon cita tu

...saja lah aku puji dia nk bgi dia suka n then bru la dia temankan aku...yayyy....

Him:best ka?jiwang...malas la...

Me:bestla...jom la...puhlizzzz....

Him:ha la ha lah....mai sni...nk tgk kt mana
Me:1st avenue

Him:ada ka kt 1st avenue
Me:ada.....i da check dah...
Him:ok mai lah...satg kita tgk...tp i nk tdoq kt dlm tu

Ptg tu terus shoot p ke island....1st avenue....
Beli tiket lu sblm apa2....
Pastu trus serang sakae sushi...
Yehuu..skrg opening promo...buy one red plate...free one...ok kenyang!

Then trus p msuk wyg dgn kekenyangan....
Ehhh...kata nk review ombak rindu...tpi aku da melalut...soriii pakkkk...
Overall...two thumbs up la...
Mmg best....best mcm novel jgk....
Tak mcm lagenda budok setang...menghampakan aku..
Kira nya wif dis ombak rindu amir yg kata no tdoq dlm cinema pun xjdi tdoq la...
Ok....mmg best!aku suka....nnt kalau boleh nk tgk lgi...
Lakonan maya bgi aku ok la sedeh jgk..tpi dia pnya slang tu aku tak brapa nk brkenan sbb mcm omputih sgt...Yg si lisa tu plak mcm kelakar la jugak bwak watak pompuan camtu...kembang kempis idung marah2 haris...hahaha...Sumpah lawak!psaipa la depa tak bgi watak mila tu kt fasha ka or maybe maya karin sdri...N izzah ganti la dgn fazura....Hahaha....tp fazura pun mcm tak sesuai jdi org kpg kan2?...Ahhh whatever la...cita ni da sedap kot...just nice...cuma pndangan aku ja lah

You Might Also Like

0 comments