checklist phuket 2011

5:26 PM

Brg2 nk kena bwak.....

For 5 days 4 nite...

1. Tshirt..lots of tshirt!

2. Harem pants

3. Hat

4. Sun block!hell yeah....sgt important

5. Dalam2...hikhik

6. Dslr

7. Digicam for underwater....snokerling..hell yeah

8. Sardines/tuna mayo...emergency case bebeh...

9. Shawls...ssh jalan2 nk maintain pkai tudung bawai mcm yg amir nak....

10. Sunnies!trully important....

11. Lipgloss

12. Shampoo clear aku tu

13. Swimming cap


Bajet aku p ni pun dlm rm500 ja...sbb all expenses mama belanja sempena dia pnya pencen last year..patut nya last year p phuket but since last year kami sekali lg diuji dgn banjir....so vacation ke phuket dibwak la ke dis year....

And disbabkan dah pernah p ke phuket ni sblm ni...aku pun jdi tak tau nk beli apa kt sana...sbb tujuan p bukan nk shopping...tpi tujuan asai nk relaxkan badan n body ja...setelah setahun kerja tunggang langgang mcm org gila kan...so...after p phuket ni tonggang langgang blik la kan sbb nk kena cri duet lebeh nk kawen....

Oklah...bai...

Nk smbung wat keja...


Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

0 comments