ko adooo?

10:49 PM

haaa..
entri yg lepas aku menceritakan jenis orang yg x bleh org lebeh dri dia...msti ada ja dia nk lgi up dri korang even seinchi lebeh sket pun xpa...
ok fine...
sudah la...
malas aku nk layan hang....
buang masa aku joo....

cerita nya hari ni...
aku tgh meronta2 kt dlm production ni sbb period pain...
adoi la...
belom kuaq pun tapi ovum ni meronta2 nk kuaq dri ovari ni dgan rakus nya
adoi...tension lahhh~
asai nk period ja rsa mcm nk penendang orang...
rsa mcm2 la...
belom termasuk amukkan kat org len..org len yg kena...
biasa nya yg selalu kena tempias2 dia en amir la...
sorry syg....u ja yg tau sejukkan hati i yg suka meroyan tak tentu hala...yang suka melalak bila stress tak kena gaya mcm hari sabtu lepasss.....
sorry ya....

aku pernah dengaq..orang tua2 kata kalau asik period pain ni bila kawen betoi ka?
betoi ka?
betoi ka?
yg syiok nya...yg cakap ni dak wan okeh...dak wan....
dak wan ni kawan aku masa kt MICET dlu...
kira coursemate aku la...
sam2 brsusah payah utk club process terchenta bersama aku...
aku ingat lagi time tu kalau tak slap masa pegi petronas penapisan melaka(PPM)...
untuk interview sbb kami nk siap kan design water treatment ktorg utk NACES pnya competition
aku kena period pain...
kira muka aku pucat gila....
pastu dia tnya aku...

dakwan:ko kenapa alia?
aku:aku sakit perot la wan...
dakwan:ohh..ko sakit perot period ehh?patut la muka pucat...
aku:errrrr.......(muka aku nmpk mcm period ker?)

speechless sat aku....

dakwan:alaa dun worry..nenek aku cakap...nnt kalau da kawen ko xkkn kena da period pain...
aku:haah?ya ka?---->sambil wat muka toya x bermaya...
dakwan:ye lah.....ko ni saja wat2 xpaham kan....HAHAHAHAH
aku:HAHAHAHAHA.....aku paham tp saja aku wat2 blurr mcm hati aku ni suci...kwan ngn korang otak aku pun smua mcm korang!smua 40 sx...LOL....

dan2 tu la ilang rsa period pain aku....
hahahah
rindu aku kt membe2 class aku dak process yg everytime cakap smua nk melucah ja...
maklum lah umoq2 gatai nk menikah...
bila da start keja..xdak sorang lagipun yg rsa nk menikah...
ishkkk2....
wei guys..kawen la cepat..aku nk makan nasik minyak hampa...


apa pun....memang betoi ka kalau kawen period pain leh ilang?
ehem2....
xtahan dah nk period2 pain ni....
en amir....jom kawen!

p/s:ko adooo keberanian and kegilaan mcm aku ni?

You Might Also Like

0 comments