teringat...

6:03 AM

tetiba bila bulan posa ni mst aku akan ingat....

masa belajaq dulu...
masa awai2 masuk degree tu....first sem jatuh time posa...
kiranya masing2 xdapat la lagi loan mara...yg ada hanyalah loan mama....
and angah as d main sponsor masa awai2 aku stadi dulu....
ingat lagi..masa tu boleh kata kalau seminggu tu...ada la kot 6 hari aku and the gang....sha,iman,moon and beba p bukak posa kat surau...sbb duit xdak....
kiranya...asik2 muka kami ja lah time bukak surau...
tapi bila time terawikh ja ilang(mcm syialll ja kan?!...alasan time tu..byk esaimen,tuto...n lab report nk kena anta)
pastu makan dalam talam....wah...berebut2 kau....
mmg taklah kan aku nak satu talam dengan moon ngn iman....
smua stock bleh than mcm ulaq sawa kalau membedai makanan..
nak2 si iman...pandai plak tu dia cilok mkanan kat bahagian orang dengan wat muka x bersalah nya...wakaka....iman,if u reading dis...jgn marah ya..but dats d fact,ok!hahaha
so aku lebeh suka makan sharing satu talam dgan sha..sebab sha makan x banyak...beba plak thap makan lembab nk mati...memeyyy sedap la aku bedai sorang2 kan...
kadang2 tu....bukan la xda duit pun nk beli makan...tp sebab membe2 ada yg xda duet kan..xkkan la kita sorg2 gamak nk makan yg sedap2 kan...
so orang kata biarlah susah bersama2....
tapi seminggu skali tu ada la jugak p balas dendam bukak posa kat jhonny...
siap sewa keta bagai...mau lah duit tak abeh....
kawan2,ingat lagi tak time sem 1 ni?
lama kan penderitaan kita nk dapat sara diri mara...
smpai berlarutan p ke sem 3....
tapi bila da dapat duet mara..cover blik yang sem dua tu...semua pakat joli katak tak hingat...
tiap2 hari takdak class mesti nk p DP tak pun MP...men bowling...
apapun....aku rindu gila korang....especially dak2 class aku BCP ex-dip MICET...
korang memey sgt rawk lah!



You Might Also Like

0 comments