mylipstuff

6:27 AM

ok...
so now..
nk wat review sket psal product ni
best gila tau...
mylipstuff....origin from US....
gila sgt best!!!
sgt byk gila perisa....
nama pon sempoi2
of coz la me wil go crazy over sumthin yg ada vanilla kan...
so i bought vanilla caramel,vanilla buttercream.....n last but not least....cookies n cream....



ok....so gambaq ni smua yg da dibeli...

vanilla buttercream-->best gila kot....rsa vanilla campoq buttercream hampa p letak kt lips hampa....gila moist n best sgt!rsa mcm nk buh byk2 lg kt lips...rsa tak puaih...kira rating dia 5 stars la aku bg...kalo pkai yg lipice smua tu aku tak syok...tak tau psai pa...

vanilla caramel-->pkai hat ni terus rsa mcm dok makan ice cream baskin n robins yg full dgn caramel topping...yummmyyyy kot....pastu yg syoknya dis lipbalm olso act as lipgloss.....sgt glossyyyy!me love it so much!!

cookies n cream-->yg ni pon sgt2 lah best...rsa mcm dok mkan famous amous plak..sjibik wehhhh....
pendek kata 3 lip balm ni wat aku rsa nk apply slalu ja kt lips ni...
ishkkk sukanya!!!

tak guna ckp pjg2...
kalo korg rsa teruja...
better korg p ja kt blog ni...
korg leh order kt si cantek cynthia ni....
mcm2 flavor dok ada...kalo xslah dia kata ada over 500 flavours...
so..apa lg..p la try..xmahai pon satu tiub ni rm12 ja..postage plak rm3..
nk murah beli byk2 postage tu bru la kira berbaloi2...

You Might Also Like

2 comments

  1. Coba beli n mkan tgk...cheq tak try mkan ag...walopun brkeinginang yg tinggi!

    ReplyDelete