lists

pliz list out....ur fav
facial wash? clinique(for oily one)
toner? -clinique-also for oily one
moisturizer? -clinique(moisturizer gel 4 oily face) +eucerin(just try dis..n lovin it...apply it b4 put on clinique gel...n its work....my make-up stay longer) +dr feel good balm by benefit(normally used dis if i…

saya suka

okei...saya tgh gila gila wat report psai internship ni... sambil tu dok dgaq la lagu fynn jamal tuh lagu mana lg mst la 150juta kali tuh ayat2 dia mndalam kan..kan ayat mcm dwai besi tu yg xthan... hahaha
Untuk kali keseratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi …

pray for me

esok 2nd round interview......n test...... pliz pray for me..... ....... .............. really nid d job now! Ya Allah,Kau permudahkan lah segala urusan hamba-Mu ini... Amin

job!

Alhamdulillah...td dpt kol from Ibiden,Penang..for interview... so she asked me i da nk abeh belajaq ka blum n i said i tgh intern skrg n ujung bln 11 ni akn abeh n she asked me either pasni ada lg ker sem belajaq..n i said no...and i'm looking foward to work after my intern.. she asked me my avai…

Paramore - The Only Exception (Video)

When I was younger
I saw my daddy cry
And curse at the wind
He broke his own heart
And I watched
As he tried to reassemble it

And my momma swore that
She would never let herself forget
And that was the day that I promised
I'd never sing of love
If it does not exist

But darling,
You, are, the only exception

i think...

well...i think..... n think.... i shud stop bloggin here... n go somewhere else.... but...... i dunt know hevent make up my mind... but oreddy been blogging sumwhere else... ermmmm......... bye.... time to xplore another blog... cya....

stupida

ahh....stupid la hg...bwak keta mcm sial... pastu ada hati nk sound2 aku takyah ckp byk... i lift my middle finger..dats it... enuff of dat.... bodoh pnya org pon ada dlm dunia ni wat malu mak bpak yg lahir kan hg ja... kecik2 takmau mati... bila besaq nyusahkan org sekeliling banggang yg amat
aku harap hang…