love ur vagina....

9:00 PM

heee....apa la tajuk post ni kan...sound so kinky yeh....xdak la..sebenaqnya nk share sket psal kita pnya pads yg kita dok pkai tyme period tu...do u guys ever wonder mcm mana tak dia pnya process?heee...i tell u involve many chemicals process tau...such as bleaching..bla bla...so bila da involve bleaching ni..automatically la akn involve kita pnya vagina kesygn kita...xder spare part tau..sbb tu la kena jaga betoi2...n from my understanding la kan kt pads yg kita paki ni sbnrnya ada mcm2 la mak nenek microbes so dats y la skrg ni kita asek kena keputihan la..bla bla bla...nak2 kalo sesapa yg pkai laurrier or whisper....haa...yg ni siap ada adsorbent gel lagi...haaa...lg la kan..i rsa sgt la geli bila nk bsuh pad tu bila tgk gel2 dia kuaq..aiyakkk....mcm i...skrg ni stil using intimates...selesa sgt rsa...tp few days ago i ada browse kat tenet...skrg ni da ada pad org wat ngn kain...mcm zaman2 mak n nenek kita dlu pkai..beza nya dlu depa pkai towel yg putih tu ja..but now da d innovate kan...so mcm2 la kaler nya...so..i'm thinkin of 2 switch 2 cloth pad after dis...mmg la mahal sket...but its reusable wut..cuma bsuh jer...sama la jugak dgn pad yg kita pakai skrg ni kan..kena bsuh jugak sebelum buang...dunt tell me u guys tak bsuh,ok!haiyaaa..hehehe.n d best part is we can minimize d tree that have been cut off for making the pulp for the ordinary pads....see,i'm d environmental frendly kan...heheh

so cantek kan....kat bwah ada link tu blogshop yg juai cloth pads ni..berbaloi2 tau....


picture is credit to http://hanyauntukgadis.blogspot.com

u guys can visit dis page for more info...just 2 share wif u guys...sharing is caring rite?....k la, till we meet again...nk lunch...td masak2 sket....daaaa

You Might Also Like

0 comments