Al-Fatihah 2 kak nozy

2:57 AM

29th july 09

sedey sgt2 2day..a gud fren of mine..kak nozy...dah kembali kpdNya...terkejut sgt pg smlm fiza msg ckp kak nozy da xder..br jer hr tuh teringat psal kak nozy n told amir about her..Ya Allah...mcm x caya ja..tp Allah lebeh sygkan dia...teringat gila tyme dlu2 ngn arwah...msa 2 berapa kerat ja org yg ada kt bumi micet tuh...dia la antra golongan kakak2 fcet yg sgt baek ati...frenly gila...hepi go lucky...suka sgt dpt kenai ngn dia...sedey gila rasa..lg sedey bila tgk baby irfan nanges pggil mama kt jenazah kak nozy..bergenang air mata aku..mengalir jgk...takley nk than..rmai aku tgk nangeh msa baby irfan nangeh tuh..mungkin diorg pon mcm aku sedey pkir baby yg tak taw papa tuh...irfan br jer umo 10 bln when kak nozy leaves us..abg alon, sedeh gila aku tgk dia...da kering air mata rsa nya..yelah...diorg tu da lama gila brcinta...konpem2 syg gila kt arwah..tp nk wat mcm mana kan..Allah lebey menyayangi kak nozy....setiap manusia pasti akan kembali kpdNya jua...
Ya Allah...Kau tempatkan la arwah kak nozy d kalangan org yg beriman...Kau permudahkan la dia di alam sana..sesungguhnya Kau Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani...amin...
seriously tetiba aku tgk abg alon n baby irfan...aku tingat kan amir, abah dia n munir...amir was four at dat time when his mom died...sedeh gila...aku ngat aku org yg plg malang bila abah meninggal tp at least aku sempat kenai abah...n umo aku 20 msa tuh...mcm2 dugaan Allah boleh uji kita...tp kita sebagai hambaNya kena la redha n pandai2 nk handle idup msg2...

Apapun..Al-Fatihah to Abah,Kak Nozy,Mama Amir n Tok

You Might Also Like

1 comments

  1. hai there!

    Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

    Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!

    ReplyDelete