Cleo january issue

Love dis mink size cleo!


My all time fav skincare products!love u for a long time clinique!


How to get d selena gomez look?Lots of NYX freebies!


Cute huh?!


Have anyone try inglot?please let me know how good it is...
posted from Bloggeroid

Kenapa kaum wanita harus mempunyai pendapatan sendiri?

Well...kenapa agak2?
Bagi aku simple...sbb kita perlukan duet! What for?of coz la untuk mcm2....cthnya...nak bayaq duet kereta sendiri...nak bagi parents..nk byaq loan mara mcm aku ni..pastu loan asb(untung ni beb!pelaburan bijak ni..sapa tak suka dpt dividen stinggi 8.9% mcm thun ni kan!)...pastu …

Pedicure..

Sapa suka wat pedicure kt sini angkat kaki?
Aku ni xdak la suka sgt pun...tpi disebabkan la ni perut makin mboyot...nk kepit kuku sendiri pun rsa seksa oiii....so amek la kesempatan ni untuk memanjakan diri...biaq la bgi org buang cagu2 kt jari kaki aku tu...hahaha...ksian amoi ni...xpa la...bukan …

Hairan bin ajaib...

Ok al kisahnya aku ni..sejak2 preggy ni mmg la suka sgt bedai nasik ayam...mcm suka sgt lah...xtau nk xplain mcm mna kt hampa semua...
So tgh hri tadi...before laki aku p jmpa tukang dia...kami singgah la dulu kat Astaka Medan Suri ni..laki aku ckp kt situ ada nasik ayam best...nk jdi crita plak...…

Pure marine collagen?

Pernah dengaq psai pure marine collagen?
Well kalau nk tau pure marine collagen ni asai dia dri seaweed...sabah mari...so kalau nak tau apa khasiat pure marine collagen ni kena la wat research sket kn..kata nk cantek...kata nk da bomb...xmau kedut sana kedut sni...so kena la rajen sket wat findings…

Awesome vacation

Super quick update
Lots of photos...so let the pics speak for themselves!



















Place:Kinabalu Pine Resort, Kundasang Sabah....

What so special?
Beautiful resort located near to Mount Kinabalu...can watch the top of the mountain early in d morning...the most beautiful scenary...highly recomemended on Ago…

Baby cot kayu or portable baby cot aka playpen?

Cakap psai barang baby...mcm byk ja lagi menda yang aku tak prepare...mcm2 la...baju bru beli sket2...tu pun jenuh menuntut dgn kwan2 saina yg da jdi hot mommies smua...dr semua aspek la...tnya psai brpa psg baju new born nk kena ada at least..brpa byk mittn n booties nk kena ada...rompers la mcm2 …

sharing is caring...

for those mamas n mommies wanna be like me who like to save a lot....u can visit dis page....this hot mommy has lot to offer you guys....
btw, sharing is caring rite?

 rompers as cheap as RM25 per pack... super cheap rite?

 cute leggings


adorable hat...
kindly visit her page...by clicking here

Away....

Vacation mode is on!

















posted from Bloggeroid

My simple make up look!

Taraa....
Actually i'm not dat expert when it comes to make up especially the eyeshadow part...stil learning from youtube...esp from pixiwoo.com n michellephan....fames kan?sapa tak kenai...huhuhu


Flawless?yeah..try using naturactor...then u know how flawless ur skin can be...

What say u bout m…

SAVE GAZA...FREE PALESTINE

http://www.youtube.com/watch?v=BiwYWm8NMx8&feature=youtube_gdata_player

T__T tears falling down....
posted from Bloggeroid

Rezeki

Ckp psai rezeki ni mst ramai tgh emo kan malaysia kalah ngn thai...xpa la...mmg la ref bias...biasa lah...menang kalah adat permainan lgi pun mmg bukan rezeki malaysia jmpa singapore final ni...relax derr...Allah da tulis semua tu...hahah...sedang menenangkan diri sdri jugak mlm ni...
Wut eva is..b…

Hungryyyy!

Pagi td da bfast da pkul 7.30 kt canteen...ni kui 9.30 perut berkeroncong kencang lagi!baby mama lapaq ehhh....sabaq naa sayang...satg kita mamam k...mama da beli da mknan siap2 tdi..mama tau sayang tak suka makanan kt canteen compny mama ni..tak sedap kan sayang..


Sayang mama nk makan doyan crepe …

Mama

Betul org cakap..kasihnya ibu membawa ke syurga kan?xkira lah kita da umoq 30 ka brapa ka...as long as our mother still alive..kita tetap akan menjadi anak kecik dia...kita tetap akan kena marah bila ada menda yang tak kena di mata dia..tetap kena puji melambung2 bila kita wat sesuatu yang membangg…

Fever

Serius penat gila..dr hri khamis lg demam...smpai ke hari ni...selsema xyah cakap la..nasib tonsils tak wat hal mcm selalu..kalau tak...yg tu la yg selalu sakit dulu..tapi sejak pregnant ni Allah lindung plak dua2 tonsils tu dri wat hal...syukran..
Ni pun dah tak tahan..nk tdoq awai...esok kena jug…

Ice lemon tea

Buat sendiri dkat rumah....
Rsa fresh sangat!pastu rsa nk minum byk2...


Wut u nid is...
One sachet of boh ice lemon tea
Few mint leaves
N cold water
How to do?
Just add about 200 ml of water...then koyakkan sachet tu...masukkan dalam gelas sekali...
N last but no least..few mint leaves...pastu kaca…

Officially

Officially da uninstall blogger~droid n blogger app from my phone n wil be using dis bloggeroid instead...yeayyy...sebab nya boleh add photo n then gmbaq semua takkan ke bawah n ke atas ja...
N then satu lagi leh wat caption mcm update kt pc...yeayyyy!!

Malam2 kalau dapat pizza mcm ni pun sodapp ka…

Testing..

Still searchin for d right application to use in order to update my blog via phone...to be exact android phone...do u have any ideas?blogger~droid kinda sucks becoz all my pics go to top while blogger put all my pics at the bottom...there's nothing i can do to add on caption between my amazing …

Makanan

Sedapnya lah bihun sup mcm ni....
Mode;melantak is ON


posted from Bloggeroid

Moi

Well eating moi kinda referesh my memories that i have wif my late abah..like seriously..T__T
Sebab apa?sebabnya i stil remember those days after SPM it was only me n abah at home..mama n adik pulak p kl...so both of us have a bad food poisoning...nak makan nasik...well mmg tak lah kan!minum ayaq p…