ring

Dis is my ngagement ring...

Feel like puttin a big cococrunch on top of  my fat finger...

Thanx b...
Published with Blogger-droid v2.0.4

susah vs senang

Tak susah nak jadi susah…N tak senang nk jadi senang…I bet all of us pernah dok dengaq kan org ckp menda ni..N mcm biasa la masa kita susah..xdak sapa pun nk pandang kita…bila dah senang perghhh ramai pulak dan2 ngaku kawan dan adik beradek…walhal connection adek beradek tu kdg kdg moyang kita ja s…

Ehh pehal

Kekadang kan dlm hidup ni kan...pernah dak korang rsa mcm unfair gila gila...well cthnya....

First scenario....bila kau dapati colleague kau yg berstatus engineer....bukan lah budak yg amek engineerin tetapi hanya lah budak yg mngambil course environmental science...

Mcm Ehhh....pehal plak....cours…

i hope...

counting days?yeah... 45 days more to go... am i dat ready? i hope so...
can i be a good wifey to Mr Amir? hopefully i will be...
thinkin of dis kekadang quite freak me out... to be honest...
i always said to Amir...he always freakin out everytime i talk bout marriage... but actually i do myself... hahaha... …

recently

Pictures recently taken by my Samsung galaxy...
Published with Blogger-droid v2.0.4

sakit hati

Serius sakit hati sgt sgt...

Lantak lah nk jdi mcm mna pun...

Pegi mam....
Published with Blogger-droid v2.0.4

x lama lgi dah

Lagi 56 Hari lagi aku nk menamatkan zaman anak dara aku?

Am i dat ready to be sumone wifey?

Well....yeah to be exactly...its quite freakin me out...frankly speakin lah kan...

It will be no more extra working hrs...i mean i have to cut it off...well d point is not only job is my priority...my hubby …

dream on

it was. ..

ㅊIt was so strange...8 years ago...aku ngn amir lgsg xleh tgk muka each other...Ada mcm feeling benci x ketahuan..but then after serial same labs,assignments and presentation grouping...we became bestfren but stil bullying each other..yet we stil hate each other...haaha...but time change everythin.…

my beauty secret

Haaa...ni lah dia beauty secret aku..yg aku ckp mask yg aku suka sgt tu..

Earl grey tea n macaron mask...

Best sgt pkai ni...

Biasa Kalau aku apply ni..sebelum tdoq aku apply bwak ke mimpi la jugak...sedaq tgk pgi esk dah kering...mask tu pun da lekat kt bantai dah...pegang muka....

Uhhhh yeahhhh..…

nampak tak?again?

Tgk muka kt atas ni mcm ala ala kembang semangkuk kn..makin kata nk diet makin mnjadi muka aku kena pump...aku pun herannn....aku up gmbr ni kt fb...rmai kata flawless la.sebeanarnya puihhh tak flawless yg korg nmpk pun kulit aku ni...tp ni bukan kekdah photoshop k...ni kekdah make up ja...sebenaqn…