Showing posts with label wedding

wani's wedding

in , by Alia Farhan, 7:04 AM

Ni mcm reunion kecik utk geng2 saina dulu esp geng2 d23 side b yg kecoh gila tu lah kan...dorm pling bising n paling suka brgadoh hahah...ingat lagi...kalau nk gadoh ngn dorm lain dulu antaq ja si wani(pengantin kita ni)...cik eta ejen...n mummy ayu...kira setel la tanpa bertanding..tpi kalau dorm d22 esp antaq shida yg garang jwabnya brtekak jugak lah ya...nasib aku ni baik ja...sopan ja..xkecoh pun...gelak pun sipu2 malu...muahaha...mmg gila pembohong la kan...so not me!tapi gaduh2 ngn dorm lain pun kami semua sgt kamceng...hahaha...tu hal msa kecik2 dlu...biasa la budak2 kan...kalau smpai la pun duk brmasam muka mmg la sgt tak matured...malu maks noks!
Berbalik psai wedding wani n chenta hati nya hairi...cantek kan..make up...dress...pelamain...konsep...bla bla...huahua...mmg nice sgt...aku ngn laki aku pun leh than la camwhorw kt knduri org...syiok!mcm nk tumpang ja pelamin td...hehehe...
Btw wani n hairi...selamat pengantin baru...cpt2 dpt bebi...semoga cinta kalian berdua kekal hingga ke jannah!
Pics;credit to lina hangat...aka pengapit pengantin kita...thnx lina

Sila abaikan keadaan fizikal aku yg makin kental mngembang...oklah...gud nite...nk tdoq...esok kijer puleks...benci tau!

Published with Blogger-droid v2.0.8

dream on

in , , by Alia Farhan, 10:52 PM




~LADY GREEN IS BACK~

in , , by Alia Farhan, 7:16 PM
well...
dok tgh kalut2 psai theme apa la bagai...
i think would go for olive green..
yeah..olive green!
definately...
satg balik jitra nk cari olive green...xpun terpaksa stick dgn first pnya ideas...
nk wat mcm mana kan...
kalau kat micet dulu pun org panggil aku lady green la green goblin la sbb aku ni suka sgt kaler ijau...
boleh kata kan all my baju kurungs smua kaler ijau..
ahhh..tak kesah la abg da wat kaler ijau pun sblm ni!
diorg apple green...
aku nk olive green!
so lain la jugak kn!

sweet dak?sweet dak?!

xdolah den nk pkai dress camni ha...ekau nk den mampos apa kalau pkai cenggini!

kan?cantek kan?!

courtesy to internet:google pics...
hahhaa



weddings

in , , by Alia Farhan, 7:06 PM
yeah...counting days make me freak out actually....
omaigod...
danggggg......




what is ur fav color?

mine?

always be.....

........

.....

...

white/cream!

but still heaven decide yet wether its white/cream or turquoise....





oklah...

till then...


babai


wedding dr syuhada

in , by Alia Farhan, 8:26 PM

last week...i managed to attend my ex schoolmate wedding's reception somewhere near kulim...
she's extremly gorgeous dat day...

let the photos do the talkin' thing...
wif all the beauties....
from left to right:wani, cipah, me, saedah(she's pengantin baru olso), yana(click to read her blog-->she's very good in make-ups..love it), n aniz

hantarans


pelamin

finally wif gorjes Dr Syuhada....
congrats cuddie...
semoga berbahagia hingga ke anak cucu...
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS