Thank you nuffnang

Dapat dari nuffnang tu memang Alhamdulillah la kan.
Tapi yang aku suka tu sebab dapat untuk kempen MOH breastfeeding campaign.

Al maklumlah ada orang kata kami ni obsess sangat dengan bf ni. Pffftttt.

Ok lah. Tu ja lah nak cerita sebenarnya.
Ni otw kat dalam ferry ke langkawi ni.
Short getaway jap…

apa itu nuffnang CPC and CPUV?

biasa kalau sapa yg dah lama blogging mesti da biasa dengan Nuffnang kan...
so kiranya Nuffnang ni mcm ejen iklan la...diorg ni mcm cri blog mana2 yg menarek..or maybe kita sdri yg register ngn Nuffnang..then pastu sudi jadi diorg pnya medium iklan....ehhh..apa aku merepek ni haahhh?
what ever lah...…