Work, Family, Health, Friends and Spirit

hello again

hello again Phuket esp Patong Beach...i'll be back dis 9th June....for my honeymoon wif hubby..... stay tune!


papa hotdog @ rasta ttdi

Yeah...ckp ja psai rasta...org2 kl mst tau....but for me...first time p ke rasta tu pun sbb my abg angkat aka abg kiddo da byk kali ajak ker gerai dia n membe dia ni...tpi nk dijadikan cerita tym aku ke kl last wik...dia plak blik eypoh..haishhhh...to be frank...bangga kot tgk org2 muda mcm abg aku…

dan sebenarnya

Sebenarnya byk sgt menda dlm kepala hotak aku ni aku nk bloggin...

Nk cita psai aku pnya bajet utk doorgift utk kenduri hr tu la utk yg cheapskate mcm aku ni..psai make up time nikah...reception kt jitra n penang la...psai first honeymoon kt hard rock hotel la...tpi disebabkan aku tgh mood cuti xab…

married now

Yeah...i've enter d new phase in my life...marriage...

I am so glad i married to my bestfren...

I love you so much b...
To all my family members...mama angah..adik...abg...kak n...all my lovely aunties n uncles...all my cousins for helpin me so much....am so happy to have u guys around me...

N t…

super duper

am super duper bz now....
esok da nikah...lusa reception at my side...
vvip nya doorgift blom msuk ag...
mlm ni berinai ngn kak long aka my mak andam...
ni baru pas vacuum umah...
pasni nk p spa..nk p lulur n mandi susu bgai...
ok lah chow....


i found this...

found these photos in my dslr....
jamu mata jom
 glorious laksa penang
 mixed grill @Nan Western...only in Penang

 siput belitung msak cili @Padang Kota

 seafood lasagna @Pizza Hut
 three platters apa ntah @Pizza Hut



HARD ROCK CAFE PENANG

actually dis one was likes ages ago...n i dont remember when actually...mayb somewhere around chinese new year if not mistaken..(ni pun sbb nk clear kn memory utk my big day..so dslr aku bgi kezen aku pegang..its always a saviour to have a second photographer..jgn la photographer aku kali ni wat ta…

work and dot dot dot

yeah i've been busy lately wif works and all the kerja kawen thing of cos...mama kept callin me for updates...boss kept came n see me for some of equipment "faulty" as they claimed..yeah a bit stress week ahead before my big day:( fuhhhh...yeahhh how i wish i can take a week of befor…

janji

Bahawasanya saya berjanji bila da kawen nnt...saya akan balik dri kilang awai...sblum kui 7 da blah dr kilang tu kecuali kalau equipmnt problem...meetin...dsb....

Diharap encik amir yg sedang mbaca blog saya ni memahami karier saya tak seberapa ini...
Terima kasih b...

Countin days to b ur wifey....

11

11 hri lagi oiiiiiii......

Adoyaiiiiii......

Babaiiiiii
Published with Blogger-droid v2.0.4