jgn pilih jalan pintas

Well...tajuk entri mlm ni mcm xleh blah kan...bajet la kn...hohoi....apapun....aku nk nasihatkan adik2 aku kt luaq sana....kalau kerja tu muda2 ni jgn la nk semuanya senang....kalau kena pressure sket muka mulalah...komplen itu ini...tak dan nk duduk lah itu lah ini lah...kalau kau mmg da ditakdirk…

wowww

ok...tdi msa tgh boring kt dlm production... blogwalking la kan..n mcm biasa la kan bukak la arni's blog and tak sangka la pulak kan nama aku yg naik utk giveaway tu thanx so much Arni sbb pilih i... hahaha.... mcm tak percaya... mst susah dia nk pilih sbb byk org yg komen n kiranya aku ni d lucky on…

use it wisely

Rsa mcm dah lama gila tak update blog..rsa rindu plak...

Maklumlah bz...bz ngn natang apa ntah...mcm2 la...bcoz lately ni mcm byk jgk aku diuji...mmg terjena jgk la dgn perangai stgh2 org ni...

Tapi takpa...aku anggap ja ni semua dugaan dlm alam pekerjaan ni...ok fine...but its ok...its nothing for m…

salah aku ka?

smlm aku mc...so satu hari aku tak amek port lgsg la hal2 kilang... mcm..g mampos la... aku sakit..aku nk rest kat umah..buleh? so tdi pun after da mndapat tdoq yg seperti baby... dlm kul 11.30 tu aku smpai la kilang... then terus la dgaq cita2 yg tak best... HR complain aku nya orang byk masuk lewat la.…

make ups...

Korg simpan make up korang mcm mna ya...

Aku main belasah ja...

Sblum ni mcm apa ja dok bersepah2 dlm box tu...

But then nmpk dua bekas kosong yg beli dr tesco tu...

Pastu pikiaq ermmm...why not put my lips stuff dlm tu..satu lagi letak brush ngn some of eyes stuff mcm eye liners..mascara..bla2...

petua menghilangkan kelemumur n gatai2 di kulit kepala

Okeh...

Hari ni ruangan petua makcik2 pulak.see...i told u no special concept what in my blog..

I blog what across my mind...

N last nite...disebabkan kulit kepala aku kegatalan melampau2...n mcm ada kelemumur...erkk...pengotoq kah aku?bukan la...aku rsa bukan kelemumur tp ny scalp became so dry an…

wordless tuesday

Published with Blogger-droid v2.0.1

handbags...

Handbags....

Cant get enuff wif one only...

So sorry...

Those handbags are some of ky fav...

Some of them stil kt umah jitra..

Ada saoa2 tau kt mna i mean blogshop yg juai coach murah2?

Cant get enuff of it
Published with Blogger-droid v2.0.1

wishlist for 2012

Wowww....

Too soon for 2012 wishlist?

Haha..nevermind...

Not dat early rite....

Saja boring kn...

Now waitin for my turn kt cimb ni...

So here come my wishlist for 2012...

1. Married

2. Honeymoon @ krabi

3. Apartment

4. Diving license

5. Upgrade my baby lense

.....

.....

To be update later

Chow

Publ…

perlu atau tak perlu??

Sebenarnya tgh berkira2 nk smbung master....

But by research n part time!!

Tapiiiiii......

Mcm ada ka masa kalau aku nk wat master ni...4/7 dri masa aku..aku spent kt kilang....

Pastu kalau wat research mst weekend aku kena berkorban kan..

Oh no!!i love my weekend yg tinggai satu stgh hri saja dek …

perfecto weekend

Perfecto weekend means...

Bangun tdoq tak wat papa..

Menda yg wat adalah memasak..pastu lying kt atas sofa sambil tgk tv..lagi2 afc or food network..xpun deco2 ka...

Pastu msuk bilik..golek2 atas katil ditemani bantai2 busuk yg penuh ngn ayaq liuq basi tu...

Oh heaven kan!!
Published with Blogger-dr…

the one

D one n only guy dat can stand by me at my best n at my worst...

D one dat can stand when i want to be treated like a princess...

D one dat can stand when my inner monster control me...huhh?!!
Published with Blogger-droid v2.0.1

nampak tak?

Nampak tak kat idung aku tu jerawat?

Besalah..time2 bulan dok tgh gerhana ni jgan dikacau..

Aku kalau tgh gerhana ja mst naik jerawat sana sini..hormon pliz b kind to mama

Mcm2 kn...

Tapi hri tu msa raya time korban kt kpg duk gathering tu kezen aku tnya aku..aku pkai cream apa..nmpk cerah..n sekat…
Published with Blogger-droid v2.0.1

testing

Skrg ni tgh testing blogging guna android...

Hopefully berjaya..

Adios amigos muchahas...

Guten nite...
Published with Blogger-droid v2.0.1

deco deco...

ckp psai deco...
aku tgh cari idea mcm mna nk deco bilik aku tu...ruang tamu tu nnt dlu la aku pikiaq sbb duit lani pun duk keluaq mcm ayaq ja adoiyaiii la ni tgh cari2 idea lagi... yg pasti aku suka konsep white furnished ni... nmpk mcm class kau jahhh.... hahahah... banggang.... tapi kalau kaler…

bila da start

bila da ngadap computer ngn free wifi...mcm ni lah jdinya....saja la sementara duk rajen n esk cuti yg tak berapa nk cuti kan... aku pun pulun la...
n smlm aku MC....gastric okey! org gemok pun kena gastric ka? hoiii....ko ingat si kurus ja ka kena gastric! deymmmm! hahaha... sakit oo.... terterap aku kt k…

xdak sebab

so disebabkan lani aku tgh lepak kt mamak kt umah aku smbil dok layan wifi pree....ok sapa tak suka wifi free mmg mohong lakan....org malaysia mmg suka menda2 free...xyah bohong aku...aku tau la...mood aku nk mencarut kt dlm ni pun agklah tinggi... bukan nk mencarut pun dlm entri ni...tpi aku saja l…

konsep

bila ckap psai konsep ni...maksud aku konsep blog ni...aku mcm xdak idea...mcm2 kdg2 tu...kalau rsa nk buh gmbaq...gmbaq ja la yg aku update kt blog ni..kalau rsa nk maki org pun..konsep maki sedunia la jwabnya...kalau rsa nk buh resipi2 yg aku duk msak...tetiba jdi blog resipi...kalau nk update ps…

painful day in my life

Lately mcm2 menda yg jadi dlm hidup aku ni…maybe boleh dikatakan dugaan2 yg sgt2 hebat la jugak…Bila pikiaq pnya pikiaq mcm mna la leh jdi mcm tu…aku pun x mcm x percaya aku boleh wat mcm tu..tiap2 kali aku pikiaq apa yg aku da wat mst aku kan menangis…oh no!mcm mna aku leh tergamak wat mcm tu kt o…