Vacation, A Good Theraphy

by Alia Farhan, 9:20 PM

 Currently in a vacation mode 


Benefits of having vacation:



1. Improve mental health.

 

Tengah trending cerita ni kat @netflix based on true story ya..of a total fake🤣



Memang best cerita dia..cerita dia pasal Anna Devley/Anna Sorokin ni bein a fake socialite n tipu bank/hotels etc utk mgambarkan dia ni seorang yg high reputations in med soc..everything yang dia show dekat instagram dia for the sake sebab nak org recognized dia as socialite mcm ala2 Paris Hilton semua tu and she nailed it…

Should Every Home Invest in WIFI?

in , by Alia Farhan, 5:40 AM

Introduction

 WIFI is a type of wireless technology that transmits data using radio waves. WIFI opened up a new dimension in internet access when compared to traditional Ethernet connections. WIFI networks are unquestionably simple to set up and utilize. Even before selling wireless LAN cards to their clients, most businesses install them in their computers.

 

However, before investing in WIFI networks at home, you need be aware of the benefits and drawbacks, therefore check out this comprehensive guide on WIFI by Reviewhub for better understanding.

Positive Covid , Kekal Tenang

by Alia Farhan, 10:03 PM

 Assalamualaikum 

Rasanya sekarang ni sana sini kawan2 kit or ahli family kit positive covid kan..tanbah2 musim omicron ni..sat ja da spread merata2. Aku la salah sorang nya yg dapat dari suami..suami pulaj dapat dari kawan..:nasib anak2 negative sepanjang tempoh kami berdua positive hari tu..memang kuasa Allah kan…padahal kuarantin pun macam tak kuarantin sangat pun kalau dah nama pun kuarantin dalam rumah ni..Tmbah2 dua2  beradik tu memang manja dengan kami berdua.



Succi Spa, Medispa Terbaik di Penang

in , by Alia Farhan, 10:53 AM

 Assalamualaikum 

Hai pejam celik dah nak habis bulan 2 dah..macam baru ha masuk 2022 tapi eh dah nak masuk bulan 3 dah…walaupun banyak krik2 di blog ni tapi masih kekal active di Ig dan masih maintain kuat merempan di Facebook..biasalah Facebook kan tempat org tua2 kertu merempan kan…dekat Ig kita potray yang indah2 aja..ehhh🤭🤭🤭

 Assalamualaikum 

Lama tak berupdate blog ni…limited betul masa nak hadap blog ni..haihhh..January 2022 had been an awsome month to me..seronok sebab bulan Jan ni la kami road trip dari penang turun ke pantai timur then ke selatan n pusing balik ke Penang…total road trip adalah 10 hari..memamg 10 hari yang best untuk kami sekeluarga. Tapi hari ni bukan nak cerita pasal road trip tu..ni nak cerita pasal jalan2 kat Perak hari tu. Lepas dari Kellie’s Castle tu kami terus ke Ipoh and singgah di Plan B. Fuhh boleh tahan ramai umat manusia ya.

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS