Frozen takoyaki

Salam semua.....

ada peminat tegar takoyaki dakkkk?????
kalau ada sila angkat tangan.....
lagi2 yg duk kat Penang....

jangan risau....
boleh dapatkan frozen takoyaki dari aku
1 peket tahan dalam 2 minggu dalam peti ais
ada 18 biji....siap topping semua...fish flakes...seaweed flakes n tak luoa jgk …

penat

esok ai update blog yer.. .






ustajah pilihan sangat ni
posted from Bloggeroid

Abah

kalau cakap pasal abah....memang banyak sangat aku nk coretkan tentang arwah...terlalu banyak....sampai mungkin aku tak tau kat mana nak start...
tapi setiap kali aku nak coretkan pasal abah...tiap kali tu jugak hati sayu....sayu teramat...macam2 dalam otak ni...kalau la abah ada lagi...kalau lah a…

homemade mask untuk kulit jerawat yang tumbuh bagaikan cendawan

tajuk mcm apa ja..
tapi itulah kebenaran yg harus aku telan bila tu yg jdi bila hormon2 duk kacau bilau...
sabaq ja lah....

tapiiiii.....

bila aku wat masker ni....
mmg maveles..
jerawat jdi kecut...
bare in mind pedih skit la masa pkai tu kn.....
tapi sb dah biasa pkai...so tak rasa sgt pun...

bah…

Kempen I Want To Touch A Dog

frankly speaking i am against this campaign...not because i hate dog n will abuse dog if i see any dogs come near by me...NO!!!

mainly because i feel offended....what are u guys try to prove????it's ok if u guys want to campaign awareness about how to treat a dog(jumpa dog kena abuse ka...jatuh…

home deco inspiration

malas nak ulas panjang2....
sebenarnya nak save dalam blog....
senang nak tengok balik....
save dalam phone banyak2 nnt memory asyik low ja...ram pun dah kong kang....
almaklumlah masih ber note 2 sajooo...
tapi syukur masih pkai talipon cerdik...
senang nak berkomunikasi di merata tempat.....


sesu…

Poslaju rate 2014

aku sebenarnya nak save menda ni....
bagi ingat skit....
bukan apa...
nak main agak tu....
ssh sikit....
bila aku agak murah....
tetiba time bayaq mcm terkinja2 aku sebab mcm mahai...
tak pernah lg la kena murah...
so bila ada ni save skit....
aku boleh bajet and gtau customers aku berapa kos posta…

bila nak cantik???

bila ntah nak cantik mcm ni haaaa.....



cantik mcm pajura gojezzz ni....
cantik mcm ni kang tak senang duduk laki aku kang......

okei baiiii....
posted from Bloggeroid

kalender cuti 2015

perghhhh
seronok la yg bekerja tu....
byk a long weekend....
so this year boleh plan ahead dah nk terjah ke mana n book awai2 hotel ke flight ke....
murah skit kekdahnya kan????
utk WAHM mcm aku ni....
kekdahnya hari2 adalah hari bekerja...
but super love it to d bits.....

seronok tgk anak mbesar …

tudung bawal aidijuma

ahhhh sudahhhh....
terjebak sudah oiiiiii....
ni semua sha punya psal tau...
duk tayang menayang tudung bawal aidijuma yg cute prints tu....

aku baru jer order 2 helai....
cepat la smpai...
xsabaq tauuuuu....

sekarang ni tgh hunting utk dpatkan design cupcake ni sebab comels gils okeyhhhh....
sapa …

nothing

sorry...no update
no 30 days challenge blogging challenge...
hiatus for a while.....

wait until blog ada wajah baru n some make over...then i'll b back😊😊😊
posted from Bloggeroid