Blackboard wallpaper anyone?

Ok...
Sapa ada anak kecik yg suka2 hati duk contiang kat dinding tu..angkat tgan kaih..
Nak marah..xleh..sbb tu kan part of their learning process...
Apa kata korang make over skit dinding korang tu jadi blackboard...
Nak kena cat ke?
Xpayah...
Pakai wallpaper ja nokss...takyah ssh2..


Tgk haaa....…

Plastic ziplock for breastmilk storage: Autumnz vs Jingle Jungle

Amboihhhh...pjg nauuu tajuk entry hahhhh....mak jemah kan..biasa lah pokpek2...so hari ni nk cita psal plastic storage plak utk breastmilk...eden suka guna plastic..jimat space haa...
Ehhh...sorry yer ni entry utk bf mama ya...yg tak suka or haters aku yg suka dok stalker tu sila tekan button X kt…

Hairstyle

Cakap pasal style rambut kan...
Rambut aku skrg ni da caca marba dah..
Luruh tu da kurang sejak2 amik supplement collagen...
Cumanya aku ni jenis mst wajibula ghunnah kena basahkan rambut aku sehari sekali..kalau tak...aku rsa nk pitammm...xdpt derrr....
Rmbut aku ni pulak jenisnya tebaiiii....leba…

Libresse..

Sapa suka pakai libresse angkat tangan???
Yeayyy saya!!
Walaupun aku da lama tak period...
Da 19 bulan tak period kot..sejak2 preggy kan Adriana...
Pastu pas deliver dia smpi lani la aku tak period2 lg..
Tapiiiiii....
Anytime pun aku leh period kan...
Ye lah..I'm exclusively bf her...
Tpi boleh…

Tutu skirt for baby girl

Hi salam readers n mommies

Skrg ni aku amik tempahan utk tutu skirt...
Tak kesah la baby girl korg tu tak smpai setahun ka..dua tahun ka..3 tahun ka..


Ni Adriana dgn tutu skirt dia...
U can choose the color..up to 3 colors for one tutu skirt


Ni contoh2 combination colors yg aku leh watkan...



Ni pla…

Biar tak putih...

Lani kan...org da tak kesah putih ka tak ka...janji kulit kita nmpk flawless..gebu gebu gituuuu...biaq itam manis pun xpa..janji flawless...ni kalau muka putih tp jeragat berkerak2...bintik sana bintik sini..jerawat batu sana sini....
Serious korg pun seram kan...
Tu la delima yg aku hadapi lately.…

Wordless

posted from Bloggeroid