Fesyen rambut pilihan

in , by Alia Farhan, 3:20 AM
Dua tiga minggu lately ni aku rasa rimas gila dengan rambut aku. Ya lah nak nak pulak rambut style tebal pastu lurus kejung pulak tu. Nak p nipiskan malas.
Nak nipiskan sendiri pun malas jugak.
Almakulumlah baru nak feeling2 lama skit dalam toilet tu ada budak comel ketuk2 la apa la.

Last-last memang aku decide nak potong ja. Taknak dah panjang2 sangat dah la tebai. Syampu n conditioner pun tak larat nak angkut wei. So aku decide nak potong ala2 macam ni.



Bob cut bebeh!




Esok2 bila panjang buat la ala2 gini pulak. Bajet jadi Selena Gomez yang comel lotey gini. Tapi ni Selena Gomok!

Bahaha. Tak puas hati aku sorang ja potong rambut. Esok tu aku pun potong rambut Adriana mcam rambut aku jugak!
Hahahah



Budak ni pun elok maintain ja rambut gini kot. Sebab dia pun pesen tak suka ikat rambut dia.



Pastu bila aku letak muka aku kat muka Adriana nanti husband aku jerit cakap "OH NO!!!NOW I HAVE 2 ALIAS!"
ngek tak laki aku?
Heheheh...
Jeles la tewww.

posted from Bloggeroid




KM 52.4 Highway Karak - KL (sebelum Petronas Afendi Hill) ditutup kedua belah. Disyaki 4 buah kereta tertimbus.
Banyak lagi kawasan lain yg terlibat tanah runtuh. Tapi ini yg paling teruk. Elakkan menggunakan Highway KARAK-KL Sekarang...


***Allahu. Bagi yang plan nak travel ke Pahang or Pantai Timur yang guna hiway ni please gunakan laluan alternative ya. Risau pulak dengar. Musim hujan dah nak start. Semoga kita semua dilindungi Allah.

posted from Bloggeroid

Wordless wednesday

by Alia Farhan, 1:06 AM

Bincangkan.
Manusia terlalu malas atau....?

posted from Bloggeroid



Tudia aih. 7 E wat gila lagi!!!!

Mulai jam 12am ni 7E membuat promosi harga special dengan nilai rm1 setiap satu barang pada tarikh ditentu kan . seluruh 7e di malaysia membuat promosi ini .

Hanya barang ini sahaja .

10-11 november .
-air kotak vico
-air lipton
-air yeo's
-mister potato
-maggi hot cup
- kotex

17-18 november
-kitkat 2 fingers
-mameebev cool tea
-air kotak harshey's soyfresh
-nescafe
-ubat gigi darlie

24-25 november
-air kotak yeo's yeogurt drink
-goodday UHT milk
-mister potato crisps
-garnier men
-garnier women
-fumakilla

1-2 December
- yeo's laici
-dutch lady UHT milk
-mamee monster
-Mamee chef cup
-l'oreal shampoo

HANYA RM1 SAHAJA . TIADA LIMIT PEMBELIAN .

***lepas SLURPEE , diorg offer ni pulak. Apa lagi esok tengok list kot ada berkenan boleh p serang kan!

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS