Fesyen rambut pilihan

in , by Alia Farhan, 3:20 AM
Dua tiga minggu lately ni aku rasa rimas gila dengan rambut aku. Ya lah nak nak pulak rambut style tebal pastu lurus kejung pulak tu. Nak p nipiskan malas.
Nak nipiskan sendiri pun malas jugak.
Almakulumlah baru nak feeling2 lama skit dalam toilet tu ada budak comel ketuk2 la apa la.

Last-last memang aku decide nak potong ja. Taknak dah panjang2 sangat dah la tebai. Syampu n conditioner pun tak larat nak angkut wei. So aku decide nak potong ala2 macam ni.



Bob cut bebeh!




Esok2 bila panjang buat la ala2 gini pulak. Bajet jadi Selena Gomez yang comel lotey gini. Tapi ni Selena Gomok!

Bahaha. Tak puas hati aku sorang ja potong rambut. Esok tu aku pun potong rambut Adriana mcam rambut aku jugak!
Hahahah



Budak ni pun elok maintain ja rambut gini kot. Sebab dia pun pesen tak suka ikat rambut dia.



Pastu bila aku letak muka aku kat muka Adriana nanti husband aku jerit cakap "OH NO!!!NOW I HAVE 2 ALIAS!"
ngek tak laki aku?
Heheheh...
Jeles la tewww.

posted from Bloggeroid