Thank you nuffnang

in , , by Alia Farhan, 10:52 PM

Dapat dari nuffnang tu memang Alhamdulillah la kan.
Tapi yang aku suka tu sebab dapat untuk kempen MOH breastfeeding campaign.

Al maklumlah ada orang kata kami ni obsess sangat dengan bf ni. Pffftttt.

Ok lah. Tu ja lah nak cerita sebenarnya.
Ni otw kat dalam ferry ke langkawi ni.
Short getaway jap.

Nanti hakak story mory ok?

posted from Bloggeroid

Heppy birthday

by Alia Farhan, 3:29 AM
To my one n only blood sister



Angah..
Heppy birthday to u




Dah belanja brownies kira ok la tu kan?
Walaupun awal kennn

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah. Dan semoga terus istiqamah dalam menolong dan merawat ummah.

posted from Bloggeroid

Self reminder

in , by Alia Farhan, 3:14 AM
Dear Alia,




Keep calm and dont tarzan- tarzan anymore.

posted from Bloggeroid

The Place Cyberjaya Review

in , by Alia Farhan, 10:34 PM
Hai korang

Wat apa weekend ni?
Tak p chillex dengan kawan-kawan or family ka?

Hari tu aku ada upload kt fb gambar-gambar masa stay kt The Place Cyberjaya. Ramai gila yang cakap cool kan. Actually memang gila cool kot.
Selalu duk tengok kat dalam channel 728 ja kan rumah-rumah cenggitu. Ni haa depan mata ja.



Amcam? Cool tak?

Actually this studio apartment / condo ni belongs to my friend merangkap my make up guru Yana n her husband En Amir. Betul-betul located dekat sebelah Lim Kok Wing Universiti.

Kebetulan kami memang nak kena p amik angah yang baru balik bertugas kt Tanah Haram. Nak stay kt rumah abg kat Seputeh, ayaq pulak ada catuan ka apa ntah. So last minit la confirm dengan Amir ni cakap nak stay. Nasib date yang kami nak ni takdak orang lagi. Siap offer masuk awal lagi sebab takdak orang date sebelum kitaorang stay tu. Tapi as usual bila bawak kenit ni ada ja lah delay dia.

So jom cuci mata ya.






Tangga nk ke atas since studio ni duplex style.






Kat atas ada 2 katil single. Sebenarnya dijarakkan tapi sebab kami bertiga malam first tu. Kami rapatkan katil tu.



Ada ni jugak kt atas tu. Memang konsep minimalis la kiranya.



Dari atas boleh nampak si kenit ni tengah lepak.



Ni pulak kat bahagian kitchen dia.



Ada counter top for 2 untuk makan-makan.



Peti ais ada. Microwave ada.



Induction cooker pun ado.



Ni pulak kat tepi meja tu. Kami simpan barang-barang kami kat sini.



Si kenit bukan main lagi ajak mandi.


Ok ni the best part ok!




Swimming pool!
Sadly tak sempat pun nak bawak Adriana mandi pool sebab everyone macam penat gila n decide to stay at the room. Ni pun sebab aku p amik brownies kat Loone kat bawah. Sempat mengulaq p usha line kat sni.



Cantik tak?



Kat area pool.

Overall :
aku rasa tempat ni sangat cool ok. Owner pun bail hati. Siap sediakan jajan bagai. Air kotak bagai la. P hotel pun xdapat kan dengan harga macam gini. Memang puas hati sangat-sangat kot.

Rating: 4.5 / 5

Price : RM129++

To book boleh usha sini ok.

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS