Work, Family, Health, Friends and Spirit

by Alia Farhan, 10:51 PM

hello again

in , , by Alia Farhan, 10:32 PM


hello again Phuket esp Patong Beach...i'll be back dis 9th June....for my honeymoon wif hubby.....
stay tune!



papa hotdog @ rasta ttdi

in , , by Alia Farhan, 10:28 PM

Yeah...ckp ja psai rasta...org2 kl mst tau....but for me...first time p ke rasta tu pun sbb my abg angkat aka abg kiddo da byk kali ajak ker gerai dia n membe dia ni...tpi nk dijadikan cerita tym aku ke kl last wik...dia plak blik eypoh..haishhhh...to be frank...bangga kot tgk org2 muda mcm abg aku sorg ni siang reja...mlm rajen lagi cri duet...plak tu...idea hotdog depq ni pun sempoi....sedapppp oiiii....full of flavours!super duper love it....so org2 kt area kl ka or happen to b at dis area...esp ttdi....wajib tau p try papahotdog ni esp crazee cheese ni.....

Sedap oi....dan2 ja aku lapaq blik...


To abg kid n fren

Gud job...Keep it up bro...

Nnt pos mai penang dua ketoi...


Tenkiu


Published with Blogger-droid v2.0.4

dan sebenarnya

in , by Alia Farhan, 10:20 PM

Sebenarnya byk sgt menda dlm kepala hotak aku ni aku nk bloggin...

Nk cita psai aku pnya bajet utk doorgift utk kenduri hr tu la utk yg cheapskate mcm aku ni..psai make up time nikah...reception kt jitra n penang la...psai first honeymoon kt hard rock hotel la...tpi disebabkan aku tgh mood cuti xabeh2...jadi jari jemari aku yg gemok2 ni mlas...teruskan membesar ya wahai jari jemari ku...lately ni kemalasan mcm makin melampau lampau...apakah?!


Published with Blogger-droid v2.0.4
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS