Showing posts with label homemade soap malaysia

Adriana demam. Sedih mama tengok.


While mama has so many soap to produce for a customer as xmas doorgift.

Phewww.

posted from Bloggeroid

My favourite

in , by Alia Farhan, 7:33 PM
Salam and hi korang.

Tengah Thursday Blues ka?
Haippp jangan jangan. Tau la kelmarin duk melingkaq kat umah ja kan. Mau kena ujan pulak bini prepare nasik lemak.lagi sedap duk melingkaq ataih katil kan. Hihi.

Da breakfast ka?
Mak jem hari ni beli nasi lemak ja. Malas nak prepare bfast. Lagipun shuben nak kena p cabut undi hari ni. Kalau dapat rejekiiii la kannn.

Hari ni cerita current favourit mak jem.

Untuk perfume.




Ni dalam banyak-banyak perfume , yang ni memang sangat mak jem suka. Suka sebab bau dia takdak la macam mak2 datin apa ke benda ka. Bau dia just nice. Memang mak jem suka sangat-sangat. Shuben kita pun kata perfume kita ni wangiii aummmmmm. Ehhh




Ni pulak favourite mak jem untuk tempek kat muka. Kira water miracle essence ni sesuai gak la ngan mak jem. Ni tak sabaq nak guna yang angah bagi beli dari Japan hari tu. Botol ke 3 kot kalau tak silap haku. Selalu apply pagi and malam sebelum tidoq. In between akan pakai hada labo. Pun fav mak jem jugak!




So far ni favourite mak jem utk foundation. Light texture. Tak rasa cakey pun. Sesuai ngan muka mak jem yang combination ni. Oily dekat T zone ni. Memang best. Suka sangat. Full coverage tahan 16 hours as claimed. Tapi memang tahan lama pun. Tapi nak tahan lama kena la apply primer ya noks!





Ni pulak fav body scrub mak jem. Memang best la. Rasa macam kat dalam biji kopi dan teh pulak aka Coffee Beans and Tea . Seriously kalau yang suka kopi kopi tu kena try ni. Boleh purchase kat Kathyshomemadesoap ni. Sekarang pun tengah ada promotion! Cepat la grab korang rugi woi tak grab!

Ok tu ja. Nak ilangkan boring-boring kan. Esok dah jumaat. Lusa sabtu hari berlibur bersama suami dan anak tersayang!

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS