Bento

in , by Alia Farhan, 9:16 AM
Sorry...
Dah lama tak memunculkan diri ni kat blog...been MIA....huahua

Saja bz ngan rutin harian sebagai seorang mama...seorang cleaner..seorang bibik..dan seorang WAHM jugak...macam org2 ckp la...tak keja kan...boleh goyang kaki kat rumah...yeayyyy...clap ur hands...

malas nak layan....

Ok la..lately ni selalu sgt tengok gambaq2 mak2 duk wat bento kt fb la..kt blog la..best kan...seronoknya wat bento kt anak2...seronok tahu?seronok....dah mak2 sangat aku ni...naluri keibuan teserlah sangat...
tangan kat bahu...mata ke atas...

Nak wat kat anak aku bento2 cute mute ni...anak pun kecik lagi..lagi pun dia kan kat umah ja...wat kat papa dia...kang malu plak org tua tu....ngihahah...



Hoihhhh comel tahu comel!!!



tuan gambar...sory i amik gmbar ni wat contoh..so cute ....ihsan google n tuan punya gambaq



Wat mcm ni kat papa Adriana pun mcm ok jugak kan....
Hehehe...

Cutenya lahhh...
Semoga panjang umor boleh prepare bento utk Adriana dan adik2 nya
ehhh adik2nya????dah2 aku blom preggy lagi..relax dulu lahhh...
Nanti kalau preggy aku kasik tau ok..
Bajet mcm che ta sangat nak masuk Pureen Chak Chak Chak

Okey babai korang

posted from Bloggeroid