Selamat Hari Raya

in , by Alia Farhan, 9:32 AM
Perghhhh.
Baru nak ucap Selamat Hari Raya kat blog ni. Sory lah. Memang duk raya kaw2 hari tu. Hari kelima baru sempat nak update kat blog kan.

Hari first raya, beraya kat Penang. Memang beraya kat rumah sedara sebelah side husband. By the time da petang tu memang da flat gila. Balik tu terus membongkang wei.

Malam pulak dekat kul 12 gerak balik Jitra lepas semua sanak sedara pay visit kat runah mentua. Sampai kat Jitra pun da pukul 2. Esoknya pulak kena bangun awal untuk prepare for kenduri kesyukuran pukul 3. Memang gila flat wei.

Raya ke tiga memang pakat balas dendam bangkit lewat..cover tdoq balik lepas subuh. N lepas solat jumaat baru la berpeluang nak photo shoot kt studio bagai.

Tahun ni semua ada. Adik pun lepas raya ni baru nk kena pi ke Jeddah balik. Kapai pun da start nak ni kan lepas ni sebab nak start musim haji pulak.

Well gambar ni paling aku suka sebab si Adni ni bukan main nak terbang lagi. Si Adriana ja yang da prepare tengok camera.

Paling geram tengok muka husband dalam ni oi. Geran tengok muka poyo dia tu.

Apapun Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin dari kami anak beranak. Sesapa nak invite open haus and buat lontong habaq laaa naaa....kami teringinnnnn...