Dandy Modern Food , Queensbay

by Alia Farhan, 9:44 PM

 Assalamualaikum 

Hai mcm dah banyak hari ha tak update blog kan? Takpa lah kali ni nak share jugak kekdahnya. Janji blog berupdate gitu la. 

Kali ni cerita pasal hari Sabtu lepas early dinner dekat Dandy , Queensbay uols . Mentang-mentang la rumah dekat Queensbay kan. Lambat lepaaaa



Dandy Modern Food namanya . Tapi makanan dia more to Middle East pada hemat aku berdasarkan menu-menu dka tu.


Ayaq bunga telang apa ntah


Ni beef salad aku. Sedap! Harga RM21 n bagi aku ok la walaupun nama dia salad kan sebab daging dia banyak lepas tu dia punya deessing pun tak kedekut.


Ni pavlova Ecah ordered. Sedap jugak. Xla manis sangat


Ni wrap dengan lamb stew. Lamb stew dia tu yummeh ok. Banyak pulak tu isi kambing dia tu

Overall setakat menu yang kami order tu ok la sedap. Lepas. I kalau teringin nak makan nasi arab ka boleh la try makan dekat Dandy ni. Walaupun aku not a fan sangat makanan-makanan Arab ni tapi dekat sini not bad ok!

So korang yang memang jenis tekak Arabic food ni boleh la try mai makan dekat sini ya. Harga pada aku tak mahal and tak murah sgt. So boleh la sekali sekala nak melayan kan.






SHARE 0 comments

Add your comment

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS