Instagrammable Place in Western Australia ( Perth)

Hai..kali ni nak share skit pasal instagrammable place dekat Western Aus(Perth). So boleh la korang-korang yang plan nak pi sana atoq siap-siap iti tempat mana yang nak pi kan. Hahhaha.
Jangan kang ada yang balik Malaysia menyesal tak sudah tak pi tempat-tempat lawa ni untuk tangkap gambaq kan.
So …

Travel ke Perth lagi...

Yes...seperti yang sedia maklum awal bulan may yang lepas aku dan familia aku berserta mama aku kami ke Perth dengan kawan-kawan aku yang lain, Sha&wan n nuna, ain n nadia.

Plan kami ni dari last year lagi masa tu time free seat AA. Aku dapat tiket AAX ke Perth ni utk 2Adults, 1 kid n infant da…